معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه:

۵ جرم اول كشور مربوط به خشونت است

۵ جرم اول كشور مربوط به خشونت است علم عدل: معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با اشاره به اینكه ۵ مورد از ۱۰ جرم اول كشور مربوط به خشونت است، اظهار داشت: باید فرهنگ صبر و مهربانی در جامعه ترویج داده شود.



به گزارش علم عدل به نقل از مهر، محمد باقر الفت در اولین همایش استانی «صبر و مهربانی» با اشاره به اینكه خشونت از عوامل اصلی وقوع جرم در كشور است، تصریح كرد: از ۱۰ جرم اول كشور، پنج مورد به خشونت مرتبط می گردد.
وی با اشاره به اینكه دعاوی خانوادگی هم با خشونت همراه هستند خاطرنشان كرد: در دعاوی مختلف همچون دعاوی خانوادگی شاهد این مورد هستیم و اختلافات در خانواده ها به خشونت و ضرب و شتم كشیده می گردد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه ادامه داد: خشونت علت های مختلفی دارد كه می توان به مهاجرت بعنوان یكی از این علت ها اشاره نمود كه در بعضی استان های كشور زیاد دیده می گردد.
وی با تاكید بر اینكه برای ترویج فرهنگ صبر در جامعه تلاش بیشتری شود، اظهار داشت: باید این مورد را به صورت ریشه ای در جامعه برطرف نماییم و انجام این اقدام هم تنها با فرهنگ سازی ممكن می گردد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه عنوان كرد: در ارزش های اسلامی ایرانی ما راهنمودها و راهكارهای پرهیز از خشونت همچون صبر، آرامش، مهربانی، گذشت، بخشش و... وجود دارد كه باید این ارزش ها به طور گسترده در میان مردم نهادینه شود.
الفت عنوان كرد: لازم است گذشت، احترام به دیگران بخصوص به والدین و موارد مختلف دیگر را ترویج دهیم و در فرهنگ سازی به كودكان توجه ویژه ای داشته باشیم اما در این زمینه باید دقت نماییم كه كودكان در ابتدا حركات و رفتارهای بزرگترها را مشاهده كرده و سپس به اجرای آن می پردازند.
وی با تاكید بر اینكه پیشگیری نسبت به درمان و مجازات مقدم است اظهار داشت: نباید گذاشت جامعه از انواع جرم ها پر شود و سپس به دنبال مجازات مجرمان باشیم بلكه باید از همان ابتدا فرهنگ مناسب و خوب را در جامعه ترویج دهیم و با اقدامات تبلیغی و فرهنگی مناسب و تاثیرگذار، نسبت به پیشگیری از وقوع انواع جرم در جامعه جلوگیری نماییم و جامعه ای به دور از خشونت و جرم خیزی داشته باشیم.

1396/11/29
13:39:27
5.0 / 5
5805
تگهای خبر: قوه قضائیه , مجازات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت