معاون اول قوه قضاییه:
سازمان بازرسی اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول را از دستگاه های اجرائی مطالبه کند
به گزارش علم عدل، معاون اول قوه قضاییه اظهار داشت: سازمان بازرسی کل کشور با بررسی قانون الزام به ثبت رسمی معاملات غیرمنقول، تکالیف مختلف دستگاه های اجرائی را احصا و استخراج و اجرای بموقع و صحیح قانون را از آنان مطالبه کند.
به گزارش علم عدل به نقل از قوه قضاییه، هفتمین جلسه پیگیری و هماهنگی جهت اجرای قانون الزام به ثبت معاملات غیرمنقول، با حضور معاون اول قوه قضاییه، معاون راهبردی، معاون حقوقی و امور مجلس، رییس سازمان بازرسی کل کشور، رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و برخی از معاونان این سازمان، رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه و رییس پژوهشگاه قوه قضاییه و نمایندگان دستگاه های اجرائی اجرا شد.
در آغاز این جلسه مروری بر نحوه ی اجرای مصوبات جلسات قبل انجام شده و میزان پیشرفت مصوبات بررسی گردید.
حجت الاسلام والمسلمین خلیلی معاون اول قوه قضاییه در این نشست بر لزوم اجرای تکالیف قانونی توسط کلیه دستگاه های اجرائی تاکید کرد و اظهار داشت: سازمان بازرسی کل کشور با بررسی قانون الزام به ثبت رسمی معاملات غیرمنقول، تکالیف مختلف دستگاه های اجرائی را احصا و استخراج و اجرای بموقع و صحیح قانون را از آنان مطالبه کند.
خداییان رییس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه این جلسه بر لزوم حداکثر دقت و هماهنگی در اجرای این قانون به خصوص درباب ماده ۳ قانون و تبصره های آن تاکید کرد.
ستار هاشمی معاون فناوری سازمان ثبت اظهار داشت: تا پایان هفته جاری سامانه موضوع ماده ۲ قانون سراسری خواهد شد و در دسترس دفاتر اسناد رسمی قرار می گیرد.
وی ادامه داد: قراردادهای بیع، اجاره و سرقفلی به شکل نمونه و تیپ در اختیار مشاوران املاک بوسیله سامانه قرار گرفته است.
معاون حقوقی سازمان ثبت اسناد و املاک اظهار داشت: یکی از بخشنامه های ماده ۳ قانون، نهایی و به محضر ریاست محترم قوه قضاییه ارسال شد و پیش نویس بخشنامه ماده ۷ قانون هم به معاونت حقوقی و امور مجلس تقدیم شده است.
وی ادامه داد: پیش نویس قراردادهای یکسان (تیپ) هم تدوین و جهت بررسی بیشتر به معاونت حقوقی ارسال شده است.
معاون وزیر صنعت اظهار داشت: سامانه اطلاعات مربوط به مشاوران املاک بصورت برخط بر سامانه کاتب متصل شده است و رفع نقصها ادامه دارد.
وی تاکید کرد مسئله آموزش ضعف مشاوران املاک برای اجرای این قانون اهمیت زیادی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
منبع: علم عدل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب