با حضور در مركز ارتباط مردمی قوه قضاییه

رئیس دیوان عالی کشور به مشکلات قضایی مراجعان رسیدگی کرد

رئیس دیوان عالی کشور به مشکلات قضایی مراجعان رسیدگی کرد به گزارش علم عدل، رئیس دیوان عالی کشور با حضور در مرکز ملاقات مردمی قوه قضاییه، پاسخگوی درخواست‎ های حقوقی و قضایی مراجعین در موضوعات، تقاضای اعمال ماده ۴۷۷، صدور رای وحدت رویه، تسریع در رسیدگی و … شد.



به گزارش علم عدل به نقل از روابط عمومی دیوان عالی کشور، حجت الاسلام والمسلمین سید احمد مرتضوی مقدم، با حضور در مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه با رجوع کنندگانی که متقاضی دیدار مردمی با رئیس دیوان عالی کشور بودند، ملاقات کرد.

مرتضوی مقدم در جریان این ملاقات مردمی به همراه صدقی معاون نظارت و بازرسی دیوان عالی کشور ضمن بررسی دقیق پرونده ها و اوراق قضایی، پاسخگوی درخواست های آنان شد.

رئیس دیوان عالی کشور در ارتباط با برخی پرونده ها و درخواست های مطروحه در قالب قانون دستور پیگیری به مراجع مربوطه صادر کرد.

مرتضوی مقدم در مورد آن دسته از پرونده ‎هایی که مشمول ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری می شد، تاکید کرد مراتب به رئیس قوه قضاییه گزارش داده شود و در مورد تقاضای مراجعان برای درخواست اعاده دادرسی ارشادات لازم را عرضه کرد.

گفتنی است؛ برنامه دیدار مردمی رئیس دیوان عالی کشور هر هفته، یک شنبه ها در سالن ملاقات مردمی دیوان عالی کشور برگزار می شود، این در شرایطی است که امروز یک شنبه -۲۳ مردادماه- حجت الاسلام والمسلمین مرتضوی مقدم در مرکز ملاقات مردمی قوه قضاییه حضور یافت و در جهت سیاست های کلی قوه قضاییه و تکریم ارباب رجوع، پاسخگوی مراجعان بود.

در این ملاقات مردمی درخواست هایی همچون، اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری، آدم ربایی، تهدید با چاقو، مطالبه وجه و مطالبه خسارت تأخیر تأذیه، مبادرت در قتل عمدی، قتل عمدی، تقاضای صدور رای وحدت رویه، تغییر کاربری اراضی، معاونت در ربودن مال دیگری از راه کیف زنی، مطالبه وجه بابت مطالبه خسارت دادرسی، انتقال مال غیر، جعل، کلاهبرداری، مطالبه وجه چک، توقف اجرای رای صادره، تسریع در رسیدگی، سرقت اسناد دولتی، اجبار به تنظیم سند رسمی و مواد مخدر، از جانب مراجعان عنوان شد.

رئیس دیوان عالی کشور در بهمن ماه سال قبل هم در این مرکز حضور یافت و با ۲۰ نفر از مراجعین ملاقات کرد.




1401/05/23
23:16:30
5.0 / 5
718
تگهای خبر: اسناد , پرونده , قاضی , قانون
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت