سمامی:

دست اندركاران باید از سفرهای غیرضروری شهروندان جلوگیری نمایند

دست اندركاران باید از سفرهای غیرضروری شهروندان جلوگیری نمایند یک کارشناس مسائل حقوقی اظهار داشت: دست اندرکاران باید بدانند که بیماری کرونا در کشور وجود دارد و برای پیشگیری از پخش این بیماری و مواظبت از مردم باید از سفرهای غیرضروری شهروندان جلوگیری نمایند.



عبدالله سمامی در گفتگو با ایسنا، در ارتباط با توجیه طرح محدودیت تردّد، بمنظور پیشگیری از شیوع کرونا از منظر حقوقی اظهار داشت: باید از جایگاه و مواضع مختلف به مبحث نگاه شود. فرهنگ و اخلاق انسانی ایجاب می کند که شهروندان از حقوق یکدیگر مراقبت کنند یعنی مردم برای حفظ سلامتی خود و خانواده خود باید مواظب باشند و با اجتناب از سفرهای غیر ضروری از یکدیگر محافظت کنند.

سمامی خاطرنشان کرد: نخستین و ریشه ای ترین مبحث در جهت پیشگیری از پخش ویروس کرونا و بیماری، این است که مردم وظیفه دارند حقوق شهروندی خود و دیگران را رعایت نمایند.

وی اضافه کرد: رعایت حقوق شهروندی در چارچوب تذکراتی که وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا و دست اندرکاران مطرح می کنند، جزو نظامات به حساب می آید و شهروندان موظف به رعایت این نظامات هستند که از مسافرت های غیر ضروری بخصوص در زمان عید نوروز و در شرایط کرونایی کشور اجتناب کنند.

این وکیل دادگستری خاطرنشان کرد: مسئولیت های کیفری و مدنی هم در مورد عدم رعایت موازین و عدم رعایت مقررات و نظاماتی که به شکلی سبب تضرر جانی و مالی مردم تلقی شود وجود دارد و مواد قانونی بسیاری در قانون مجازات و قوانین دیگر داریم که اگر تهدیدی ضد بهداشت عمومی صورت گیرد جرم تلقی شده و خاطیان مجازات میشوند. بطوری که در ماده ۶۸۸ قانون تعزیرات مصوب سال ۷۵ حتی قانون مجازات مصوب سال ۹۲ در بحث تهدید ضد بهداشت عمومی مقرراتی وجود دارد.

سمامی در انتها اظهار داشت: دست اندرکاران باید بدانند که این بیماری در کشور وجود دارد و برای پیشگیری از پخش این بیماری و مواظبت از مردم باید از سفرهای غیرضروری شهروندان جلوگیری نمایند و تا آنجایی که میتوانند حساس باشند؛ بویژه دست اندرکاران مراقبتی و افرادی که در شهرها و استانها وظیفه دارند از جان و مال مردم مراقبت و محافظت کنند؛ باید در این حوزه دقت بیشتری داشته باشند و از مسافرت های غیرضروری آنها جلوگیری نمایند.




1399/12/29
13:13:57
0.0 / 5
1433
تگهای خبر: جرم , دادگستری , قانون , مجازات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت