رئیس هیئت عالی اندیشه ورزی سپاه پاسداران:

ضرورت برخورد دستگاه قضا با متخلفان در حوزه انتخابات های پیش رو

ضرورت برخورد دستگاه قضا با متخلفان در حوزه انتخابات های پیش رو به گزارش علم عدل رئیس هیئت عالی اندیشه ورزی سپاه پاسداران اظهار داشت: دستگاه قضا باید برای سلامت انتخابات و مبارزه با جرائم حوزه سیاسی، با متخلفان این حوزه برخورد جدی كند.



به گزارش علم عدل به نقل از مهر، علیرضا افشار بامداد امروز در «سلسه نشست دوشنبه های گام دوم انقلاب» كه در محل سازمان بسیج حقوقدانان برگزار شد، تصریح كرد: در تمامی ابعاد دستاوردهای انقلاب، تابحال دستگاه قضایی نقش بسیار مهمی داشته اما متأسفانه این نقش به خوبی تبیین نشده است و اینكه چند فرد فاسد بخواهند عملكرد دستگاه قضا را تحت الشعاع قرار دهند، ظلم به این سیستم است.
وی اضافه كرد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب محورهای مختلفی را مطرح كرده اند. در حوزه معنویت و اخلاق، بحث های زیادی بخصوص درباره جنگ نرم و جنگ سخت وجود دارد كه مقام معظم رهبری هم بر اثبات وجود جنگ نرم بسیار تاكید داشته است و این مورد در قالب فحشا، فساد و... خویش را نشان داده است.
رئیس هیئت عالی اندیشه ورزی سپاه پاسداران خاطرنشان كرد: دستگاه قضا باید در حوزه جرائم اجتماعی برنامه ریزی كند و در این زمینه به كمك دستگاه ها و نهادهای مردمی نیاز دارد.
افشار در مورد ابعاد اقتصادی بیانیه گام دوم انقلاب تصریح كرد: متأسفانه به علت وجود برخی مقررات دست و پا گیر، مشكلات زیادی در عرصه تولید بخصوص در حوزه دریافت مجوزها وجود دارد؛ این مشكلات بهانه ای برای سوءاستفاده برخی افراد است بنابراین باید افرادی را برای نظارت بر روی این روند در نظر بگیریم.
وی با اشاره به اینكه یكی از بالاترین رسالت های قوه قضائیه، مقابله با فساد است، اظهار داشت: البته نقش بسیج هم در این عرصه بسیار چشم گیر است اما این نهاد باید در مبارزه با فساد، فعالتر از زمان كنونی باشد. برای حل مشكلات اساسی كشور، احتیاج به یك رویكرد مردمی داریم اما این مشاركت باید، نهادینه و ساماندهی و آموزش برای آن هم صورت گیرد.
رئیس هیئت عالی اندیشه ورزی سپاه پاسداران اظهار داشت: برای نهادینه شدن مشاركت مردم، احتیاج به نهادهای انقلابی داریم اما متأسفانه در طول سال های اخیر، خیلی از نهادهای انقلابی، منحل یا كمرنگ شده اند. همینطور هم اكنون تنها نهاد بسیج است كه به قوت خود باقی مانده است.
افشار بیان كرد: در عرصه سیاسی هم مشاركت مردمی اغلب در حوزه انتخابات است البته این مورد بسیار حائز اهمیت می باشد اما باید در این زمینه برای انجام انتخابات سالم و صحیح، بصیرت سازی صورت گیرد. مصداق دیگر مشاركت مردمی در عرصه سیاسی، حضور مردم در راهپیمایی ها است.
وی تاكید كرد: دستگاه قضا باید برای سلامت انتخابات و جلوگیری از جرائم حوزه سیاسی، با متخلفین انتخابات برخورد كند.
رئیس هیئت عالی اندیشه ورزی سپاه پاسداران درباره حوزه فرهنگی تصریح كرد: اقدام اصلی در حوزه فرهنگی، گفتمان سازی و ایجاد یك منشور اخلاقی در حوزه انتخابات است تا بتوان از راه فرهنگ، از تخلفات در این عرصه پیشگیری كرد.

1398/05/28
20:56:11
5.0 / 5
4862
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت