رییس سازمان تعزیرات حكومتی:

تعزیرات مرجع کشف تخلفات نیست، مرجع رسیدگی است

تعزیرات مرجع کشف تخلفات نیست، مرجع رسیدگی است رئیس سازمان تعزیرات حکومتی اظهار داشت: سازمان تعزیرات به لحاظ مقررات قانونی مرجع رسیدگی به تخلفات است؛ نه مرجع نظارت و کشف تخلفات.



به گزارش علم عدل به نقل از ایسنا، احمد اصانلو رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در حاشیه نمایشگاه رویداد هم افزایی مدیریت ایران درباره عملکرد یکساله سازمان تعزیرات حکومتی اظهار داشت: یکی از راهبردهای اصلی ما حضور موثر و مستمر در بازار بود و بر طبق همین موضوع بحث گشت های مشترک تقویت شد و بالای ۲۲۰ هزار فقره فقط گشت مشترک در طول این مدت داشتیم. طی ۴ ماهه ۱۴۰۱ نزدیک به ۲۸۹ هزار فقره پرونده رسیدگی شده و میزان محکومیتی که در این ۴ ماهه داشتیم، نزدیک ۱۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بوده است.

رییس سازمان تعزیرات حکومتی با اعلان اینکه سازمان تعزیرات به لحاظ مقررات قانونی مرجع رسیدگی به تخلفات است؛ نه مرجع نظارت و کشف تخلفات اظهار داشت: به لحاظ قانونی و تقسیم کاری که قانونگذار انجام داده مرجع نظارت و بازرسی و کشف تخلف مسوولیتش برعهده سازمان حمایت و وزارت صمت و وزارت کشاورزی و اتاق اصناف است و سازمان تعزیرات وظیفه رسیدگی به تخلفاتی را دارد که این دستگاهها گزارش می دهند؛ پس ما منتظر گزارشات یا وصول پرونده از ناحیه دوستان نبودیم و دوستان کار خودرا انجام می دهند. عملکرد در این دولت خوب است و خروجی گزارشات از ناحیه دوستان به سازمان تعزیرات نسبت به مشابه سال قبل خروجی خوبی بوده است.

اصانلو اشاره کرد: همین طور ما برنامه حضور گشت های مشترک را توسعه دادیم و فقط در ۱۵ روزه عید ۱۴۰۱، ۵۵ هزار گشت مشترک داشتیم.

وی با بیان تعریف شعب ملی اظهار داشت: این شعب در معیت سازمان حمایت یا بازرسان جهاد کشاورزی در قالب گشت مشترک در واحدهای تولیدی حضور پیدا کرده و کشف تخلف می کنند و در همانجا هم رسیدگی می شود.

اصانلو در آخر اظهار داشت: نظارت بر فروشگاه های اینترنتی هم جزو برنامه های ماست و آنرا شروع کردیم و در این دو سه هفته اخیر، فروشگاه های بزرگ اینترنتی را بازرسی کردیم که هر کدام به محکومیت های میلیاردی محکوم شدند و بالای ۱۲ هزار واحد صنفی متخلف در این دو سه هفته اخیر پلمب شده است. همین طور حضور تعزیرات در بازار را اجرائی کردیم.




1401/05/05
09:11:32
5.0 / 5
551
تگهای خبر: اینترنت , بازار , پرونده , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت