رییس قوه قضاییه در دیدار آیت الله سبحانی :

امروز مردم با مسائل پیچیده ای مواجهند كه نیازمند اجتهاد مستمر و نظریه فقهی علماست

امروز مردم با مسائل پیچیده ای مواجهند كه نیازمند اجتهاد مستمر و نظریه فقهی علماست به گزارش علم عدل حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در ادامه سفر یک روزه خود به قم با آیت الله العظمی جعفر سبحانی از مراجع عظام تقلید دیدار و گفتگو کرد.


به گزارش علم عدل به نقل از ایسنا، رئیس قوه قضاییه در این دیدار عنوان کرد: قضاوت نیازمند علم و حلم و نفس زکیه است تا قاضی تحت تأثیر لغزش ها قرار نگیرد.
محسنی اژه ای اضافه کرد: امروز مردم مسائل نوظهور و پیچیده ای دارند که نیازمند اجتهاد مستمر و نظریه فقهی علماست.
رئیس دستگاه قضا متذکر شد: با آن که سال ها در حوزه تحصیل کردم و سال هاست در دستگاه قضا خدمت می کنم اما گاهی با برخی مسائل پیچیده ای مواجه می شویم که تکلیف آنها را از راه استفتاء روشن می نماییم.
محسنی اژه ای بر همین مبنا از مراجع و علما خواست که با عرضه نظر فقهی خود درباره موضوعات جدید و پیچیده، دستگاه قضا را یاری دهند.
رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: دستگاه قضا با هماهنگی و همکاری دولت و مجلس تلاش می کند تا مشکلات عرصه اقتصادی برای کارآفرینان و تولید کنندگان با کمک خودشان حل شود.
محسنی اژه ای با بیان اینکه عده ای به خاطر شرایط بازار متضرر شده و عده ای نمی توانند سرمایه گذاری کنند، تصریح کرد که دستگاه قضا از این دسته افراد حمایت خواهد نمود آنچنان که با مفسدانی که برای سقوط بازار برنامه ریزی می کنند، مانند کسانی که مبادرت به جنگ اقتصادی می کنند برخورد خواهد نمود.
آیت الله سبحانی هم در این دیدار به ذکر سفارش هایی به رئیس دستگاه قضا پرداخت و اظهار داشت: باید مباحث فقهی برای قضات گفته شود تا از اطاله دادرسی جلوگیری شود.
این مرجع تقلید با استقبال از تلاشهای دستگاه قضا برای پشتیبانی از تولید، تصریح کرد: باید سرمایه های خارج کشور را به سمت داخل جذب کنید و امنیت قضایی و اقتصادی را در کشور فراهم کنید.
آیت الله سبحانی اظهار داشت: ما تلاش می نماییم به سوالات فقهی شما پاسخ دهیم تا شما هم شب و روز برای رفع مشکلات معیشتی و امنیتی کار کنید.
این مرجع تقلید عظام در انتها از رئیس جدید دستگاه قضا خواست که مسیر تحول را با قدرت ادامه دهد و از خود یادگاری پرارزش به جا بگذارد که باعث رضایت و خرسندی عمومی و افزایش سرمایه اجتماعی نظام شود.




منبع:

1400/04/26
09:50:19
5.0 / 5
1133
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت