چه جریانی موافق بازشدن مساجد است؟

چه جریانی موافق بازشدن مساجد است؟ به گزارش علم عدل شرق نوشت: درحالی كه رئیس حوزه های علمیه به تازگی منكر فشار حوزه علمیه برای بازشدن اماكن مذهبی شده و گفته بود در این حوزه تابع سیاست های ستاد ملی مقابله با كرونا هستیم، اما به نظر می آید جریان هایی به دنبال بازشدن این اماكن هستند.


کیهان در ستون خوانندگان خودش چنین درخواستی را مطرح کرده بود و روز گذشته هم نوشت: «با رسیدن ماه مبارک رمضان بازگشایی مساجد و حرم ها و بقاع متبرکه کشور البته با رعایت کامل اصول بهداشتی و اجرای دستورالعمل های موجود به یک خواسته مهم و مورد انتظار مردم کشورمان تبدیل گشته است. تابحال زمزمه هایی از بسته ماندن مساجد و حرم های مطهر تا حداقل 15 اردیبهشت به گوش می رسد اما این سؤال در میان مردم مطرح می شود که چطور حضور مردم در پاساژها یا بوستان ها و خیلی از موارد دیگر که این روزها شاهد آن هستیم بلامانع است اما اماکن متبرکه و مساجد که سهم کمی در انتشار کرونا داشته اند و با رعایت اصول و موازین بهداشتی از خیلی از اماکن دیگر قابل کنترل تر هستند باید کماکان بسته بمانند؟!
حجت الاسلام حسین ابراهیمی، عضو جامعه روحانیت مبارز، درمورد بسته بودن اماکن مذهبی در ماه رمضان و همراهی روحانیون با جامعه پزشکی، اظهار نمود: ماه مبارک رمضان بسیار غنیمت است و اعمال خوبی می توان در مساجد و اماکن مذهبی انجام داد که با بسته بودن این اماکن، بخشی از خدمات هم به روی مردم بسته خواهد شد، چون تا زمانی که اجتماعی تشکیل نشود، نمی توان خیرین را وارد صحنه کرد. ماه رمضان فرصت گرانبهایی است که اگر اماکن مذهبی باز باشند، فضای معنوی در جامعه ایجاد می شود و معنویت مردم و خدمات اجتماعی افزوده خواهد شد، اما از طرفی جامعه پزشکی و متخصصان باید نظر بدهند که ضرر و زیان این اجتماعات بیشتر از منافع آن نشود». وی با اشاره به اینکه درحال حاضر برخی مساجد، پایگاه های بسیج و خیرین فعال می باشند، اما مراسم های مذهبی برگزار نمی شوند، اضافه کرد: تا زمانی که جامعه پزشکی نظر مثبتی برای برگزاری اجتماعات نداده است، نباید اجتماعات مذهبی برگزار شود».
علم الهدی، امام جمعه مشهد هم خواهان بازگشایی مساجد و اماکن متبرکه شده است. او روز جمعه در هشتمین پیام جمعه که توسط پایگاه اطلاع رسانی وی انتشار یافت، اظهار داشت: شیوع کرونا سبب به هم خوردن تعادل و نظم زندگی ها شده است و افراد از فرصت و نعمت عبادت در مساجد و عتبات عالیات خاندان (ع) محروم شده اند. درهای معابد و مساجد در ماه مبارک رمضان که ماه خداست، به روی بندگان خدا بسته شده و مردم نمی توانند از عبادت در آن مکان ها استفاده کنند، هرچند امیدوار هستیم با برنامه ریزی مسؤلان، در مقابله با این ویروس و بلیه خطرناک، امکان حضور مردم در معابد و مساجد در ماه مبارک رمضان برای انس با خدا در حال روزه داری، فراهم گردد. ویروس کرونا در کشور ما به برکت دین و گرایش های دینی به لطف خدا بهتر از سایر نقاط دنیا مهار و مدیریت شد و از برکت اسلام این نعمت را داشتیم که ضرر و صدمه کرونا نسبت به جاهای دیگر در ایران کمتر شد، پس بیاییم در ماه برکت خدا، از برکتی که در مساجد و معابد خدا هست، محروم نشویم». امام جمعه مشهد اضافه کرد: مردم ما در اوج انسانیت، عواطف و ارتباطات انسانی هستند که وابستگی آنان به خدا، سبب شده به نقطه کمال انسانی برسند. در نظریه ای که فرهنگستان علوم پزشکی اعلام نموده است، اثر و نقش بازگشایی مساجد، معابد و عتبات عالیات در توسعه و شیوع این بیماری خیلی کمتر است و پسندیده نیست که همه مکان ها در حال فعالیت باشند، ولی مساجد و عتبات تعطیل باشند».

23302

1399/02/08
15:49:52
5.0 / 5
3333
تگهای خبر: پزشك , ثبت , حوزه علمیه , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت