محاکمه سوم سامان قاتل قهوه خانه ای

محاکمه سوم سامان قاتل قهوه خانه ای علم عدل: مردی که با اعتقاد به مهدورالدمی یک جوان او را با شلیک گلوله به قتل رسانده بود، بعد از سه بار گرفتن حکم قصاص، برای بار چهارم محاکمه شد و این دفعه حکم متفاوتی دریافت کرد.



به گزارش علم عدل به نقل از خبر آنلاین، سامان متهم است در سال ۱۳۹۶ با تیراندازی در یک قهوه خانه در شرق استان تهران سبب قتل پسر جوانی به نام امیر شده است. او پس از قتل فراری بود و بعد از ۳ سال خویش را معرفی نمود و ادعا نمود مقتول به خواهرش تعرض کرده و مهدورالدم بوده، بدین سبب او را با شلیک گلوله به قتل رسانده است.

جام جم در خبری نوشت: متهم ۲ بار در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه و به قصاص محکوم شد که هر بار حکم در دیوان عالی کشور نقض شد و متهم برای سومین بار در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه قرار گرفت.

در این جلسه هم اولیای دم درخواست قصاص قاتل را مطرح نمودند. وکلای آنها هم اعلام نمودند دلیلی به جهت اینکه مقتول مزاحم خواهر متهم شده باشد وجود ندارد و ادعای او برای مهدورالدمی درست نیست. آنها گفتند که اگر او این اعتقاد را داشت، چرا پس از ۳ سال فرار خویش را تسلیم کرد و همان موقع تسلیم نشد.

سپس متهم در جایگاه ایستاد و با تکرار ادعای قبلی خود اظهار داشت: مقتول مزاحم خواهرم می شد و او را آزار داده بود. به این علت او را کشتم. خواهرم شوهر داشت. او جلوی چشم خواهرزاده ام به خواهرم تجاوز کرده بود. چند بار هم شکایت کرده بودیم. چون خواهرم را تهدید کرده بود، او رضایت می داد. مردم ما را مسخره می کردند.

وی اضافه کرد: آن روز با هدف کشتن امیر یک اسلحه برداشتم و به قهوه خانه رفتم. پیش از این با بزرگ ترهای او صحبت کرده بودم، اما برای حرف های ما تره خرد نمی کردند. خواهرم به علت این ماجرا از همسرش طلاق گرفت. خواهرزاده ام در مدرسه خودکشی کرد.

پس از دفاعیات متهم و وکیلش، قضات برای تصمیم گیری وارد شور شدند و متهم را برای سومین بار به قصاص محکوم کردند. این دفعه رای دادگاه نقض شد و متهم این دفعه در شعبه سوم دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شد.

در این جلسه مادر مقتول خواهان قصاص قاتل شد. متهم با تکرار ادعاهای قبلی خود اظهار داشت: برای دفاع از ناموسم مرتکب قتل شدم.

بعد از رسیدگی به این پرونده، قضات وارد شور شدند و امیر را به علت اینکه با اعتقاد به مهدورالدمی مقتول او را کشته بود، به پرداخت دیه و ۳ سال زندان محکوم کردند.


منبع:

1404/09/14
11:05:18
5.0 / 5
6
تگهای خبر: پرونده , حكم , دادگاه , زندان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت

علم عدل، عدالت در دسترس همگان. با علم عدل، حقوق خودتون رو به بهترین شکل حفظ کنید