رئیس شوراهای حل اختلاف كشور:

۳۴ هزار نفر در شوراهای حل اختلاف كشور خدمت می كنند

۳۴ هزار نفر در شوراهای حل اختلاف كشور خدمت می كنند علم عدل: قزوین- رئیس شوراهای حل اختلاف كشور اظهار داشت: ۳۴ هزار نفر در شوراهای حل اختلاف سراسر كشور خدمت می كنند كه با فعالیت آنها ارجاع پرونده ها به محاكم قضایی به نحو چشمگیری كاهش یافته است.


به گزارش علم عدل به نقل از مهر، معاون رییس قوه قًضایبه و رئیس شوراهای حل اختلاف كشور روز چهارشنبه با حضور در قزوین رئیس جدید شورای حل اختلاف استان قزوین را معرفی نمود. حجت الاسلام احمدی میانجی در این مراسم كه در دادگستری قزوین برگزار گردید اظهار داشت: در دستگاه قضایی نیازی نیست مردم از ما تشكر كنند چونكه آنجه انجام می دهیم رسالت و وظیفه ماست كه باید با جدیت صورت گیرد. حجت الاسلام میانجی اظهار داشت: اقتدار قضایی ضامن امنیت و ارامش جامعه است و همه باید كمك نماییم تا جایگاه دستگاه قضایی محكم شود.
فعالیت ۳۴ هزار نفر در شوراهای حل اختلاف كشور معاون رئیس قوه قضائیه یادآورشد: هم اكنون ۳۴ هزار نفر در شوراهای حل اختلاف سراسر كشور فعالیت می نمایند كه ۱۲ هزار نفر را كاركنان و ۲۲ هزار نفر را اعضا تشكیل می دهند. وی افزود: در سال قبل بیش از ۱۰ هزار نفر زندانی با فعالیت صلح و سازشی شوراهای حل اختلاف از زندان آزاد شدند. مختومه شدن ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار پرونده در سال قبل حجت الاسلام میانجی بیان كرد: در سال قبل حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار فقره پرونده در شعب شروراهای حل اختلاف كشور مختومه شد. وی افزود: تنها یك نفر بنام آقای شهركی در شورای حل اختلاف شهر گنبد توانست ۴۳۰ نفر را از زندان ازاد كند كه یك سوم هزینه را خودش داد و یك سوم بخشش گرفت و این كار پرارزش خیرخواهانه صورت گرفت. میانجی خاطرنشان كرد: وقتی یك نفر شش میلیارد تومان برای كمك به زندانیان بخشیده است باید این فرهنگ در بین مردم رواج یابد تا همه با كمترین هدایای خود در آزلادی زندانیان كمك كنند.
وی اظهارداشت: خوشبختانه شوراها در مدت زمان فعالیت خود توانسته اند خدمات فوق العاده ای به مردم ارائه نمایند و تداوم این خدمات نیازمند فرهنگ سازی و كمك به ترویج فرهنگ صلح و سازش است. اعضا شورا در دادگستری جذب شوند معاون رئیس قوه قضائیه در ادامه با بیان مشكلات شوراهای حل اختلاف افزود: باید جوانان عضو شورای حل اختلاف با یك ماده واحده تعیین تكلیف شوند و قوه قضاییه بتواند بخشی از نیروهای جوان خویش را از میان اعضا شورا انتخاب نماید. وی اظهارداشت: با این روش كه بار مالی هم ندارد می توان بخشی از مشكلات دادگستری و هم شورا را حل كرد و استفاده حداقل ۵۰ درصد از نیازهای قضایی از این نیروها ضروری می باشد. میانجی اظهارداشت: انتظار داریم دولت هر ساله مبلغی در اعتبارات شورا قرار دهد تا مطالبات را پرداخت نماییم و در مبنای گرداخت ها هم تلاش می نماییم تا حداقل قانون كار را مبنای كار قرار دهیم.
معاون رئیس قوه قضائیه در ادامه ضمن تشكر از خدمات شش ساله بیژن شیبانی رئیس سابق، حجت الاسلام علی زمانی را بعنوان رئیس جدید شورای حل اختلاف استان قزوین معرفی نمود.

1397/05/06
14:29:10
5.0 / 5
5222
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت