رییس شورای حل اختلاف استان:

راه اندازی مجتمع تخصصی قضایی رسیدگی به دعاوی تجاری در استان مرکزی

راه اندازی مجتمع تخصصی قضایی رسیدگی به دعاوی تجاری در استان مرکزی به گزارش علم عدل، مرکزی رئیس شورای حل اختلاف استان مرکزی اظهار داشت: مجتمع تخصصی قضایی رسیدگی به دعاوی تجاری در استان مرکزی راه اندازی خواهد شد.



صمد خدابخشی شامگاه چهارشنبه ۱۷ آبانماه در آیین تکریم از کارکنان شورای حل اختلاف شهرستان ساوه اظهار داشت: باتوجه به مزیت صنعتی استان، راه اندازی مجتمع ویژه دعاوی تجاری که فراتر از شورای حل اختلاف است در دستور کار قرار دارد و در این مجتمع دادسراها، دادگاه ها، شوراهای حل اختلاف و محاکم تجدیدنظر بصورت تخصصی به پرونده های امور تجاری رسیدگی می کنند که یک اتفاق بزرگی در عرصه قضایی استان رقم خواهد خورد.

وی اضافه کرد: مصوبه راه اندازی مجتمع تخصصی قضایی رسیدگی به دعاوی تجاری از قوه قضاییه گرفتن شده و باتوجه به صنعتی بودن استان فعالیت خودرا بعد از طی تشریفات اداری و زیرساختی شروع می کند و کمک بزرگی به صنعتگران در عرصه پرونده های مربوط به صنعت خواهدنمود.

خدابخشی در ادامه با تقدیر از اقدامات شورای حل اختلاف ساوه خصوصاً در عرصه دادرسی الکترونیکی و نیز ایجاد صلح و سازش در پرونده ها اظهار داشت: عملکرد شعبه حل اختلاف ویژه صنایع به همت انجمن مدیران صنایع و اتاق تجاری ساوه باعث شده که ۷۵ درصد از پرونده ها ختم به صلح و سازش شود که سبب قدردانی است.

وی در ادامه اظهار داشت: سیاست دستگاه قضایی ایجاد صلح و سازش و موضوع دادرسی الکترونیکی است که عملکرد دستگاه قضایی ساوه در این رابطه بسیار مطلوب بوده و جهش خاصی داشته است به شکلی که رتبه خودرا از دهم استان به سوم ارتقا داده است.

رییس شورای حل اختلاف استان مرکزی در ادامه با اشاره به قانون جدید شوراهای حل اختلاف اظهار داشت: قانون تاسیس دادگاه صلح به نحوی تدوین شده که حقوق اعضای شوراهای حل اختلاف محفوظ شود و از این بابت هیچ نگرانی وجود نخواهد داشت و اعضای شورا در صورت قبولی در آزمون مربوطه به عنوان نیروی رسمی دادگستری فعالیت نموده و در غیر این صورت به همین کیفیت ادامه کار خواهند داد و به وظیفه اصلی صلح و سازش در کنار دادگاه صلح با توان بیشتر عمل خواهند کرد.

وی اشاره کرد: با اجرائی شدن قانون جدید شورای حل اختلاف در عرصه دعاوی خانوادگی که با اهمیت ترین دغدغه جامعه است می توان از ظرفیت معتمدین و ریش سفیدان کمک بیشتری گرفت تا این لطمه اجتماعی کم شده و به حداقل برسد.

به گزارش علم عدل به نقل از ایسنا، رئیس انجمن مدیران صنایع و عضو هیات رییسه اتاق تجاری اراک در ساوه نیز اظهار داشت: فعالیت شورای حل اختلاف شعبه صنایع مستقر در شهر صنعتی کشور سبب رضایتمندی صاحبان صنایع و کارآفرینان و نیز جامعه کارگری شده است.

سیدسعید رضوانی اضافه کرد: رسالت شوراهای حل اختلاف فرهنگ سازی در جامعه برای تحقق عدالت و انصاف است و شعبه ویژه صنایع در ساوه که جزو اولین شعبه های این حوزه در کشور بوده است که با کمک اتاق تجاری و انجمن مدیران صنایع با حمایت دستگاه قضایی به توفیقات بسیاری دست یافته است.

وی اشاره کرد: کاهش اطاله دادرسی، کوتاه کردن زمان رسیدگی به دعاوی و اختلافات بین کارگر و کارفرما، تکریم کارآفرینان و جلوگیری از احضار آنان به دستگاه قضایی و بررسی موضوعات در جلسات تخصصی تر از دستاوردهای تشکیل این شعبه بوده است که نتیجه آن مصالحه در بیشتر پرونده ها و جلوگیری از ورود این میزان پرونده به محاکم قضایی بوده است.

وی اظهار داشت: شعبه حل اختلاف ویژه صنایع توانسته است در پاییز سال قبل ۸۵ درصد، زمستان سال قبل ۸۰ درصد، بهار امسال ۹۰ درصد و تابستان امسال نیز ۸۰ درصد پرونده های وارده را ختم به صلح و سازش کند که نتیجه همکاری و همراهی دستگاه قضایی با بخش خصوصی است.

رضوانی در ادامه با اشاره به مشکلاتی که علاوه بر موانع پیش روی تولید بر صنعتگران تحمیل می شود، اظهار داشت: صنعتگران تاوان و بار سنگین تحریم و نبود ارز، کمبودهای صندوق های تامین اجتماعی و دارایی و بودجه کشور را بر دوش می کشند.




1402/08/18
13:36:48
5.0 / 5
247
تگهای خبر: آزمون , پرونده , دادگاه , دادگستری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت