رییس دادگستری استان تاكید كرد:

ضرورت تشکیل مجمع خیرین در کردستان

ضرورت تشکیل مجمع خیرین در کردستان به گزارش علم عدل، کردستان رئیس دادگستری استان کردستان، با تأکید بر این که تشکیل مجمع خیرین در استان در اسرع وقت لازمست، اظهار داشت: شعب ویژه خیرین و فعالین اقتصادی در استان فعال شده و بر طبق تسلط و اشرافیتی که وجود دارد در این زمینه فعالیت می نمایند.


حجت الاسلام سیدحسین حسینی، امروز در همایش تجلیل از خیرین فعال در عرصه آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد در سنندج بابیان این که یاد خدا در وجود انسان به عنوان خلیفه الله ظهور یابد، اظهار داشت: خیرین به جز دستگاه قضا در عرصه های مختلف مفید فایده بوده اند.
وی با تأکید بر این که در دستگاه قضائی استان همیشه تاکید کردیم که اهتمام بر حل و رفع اشکال مردم بصورت مسالمت آمیز و بدون نیاز به صدور حکم صورت گیرد اضافه کرد: به ناچار و به سبب حجم زیاد پرونده های ورودی به دادگستری، قسمتی از این کار به خیرین، مصلحین، حکمین قرآنی و کسانی که دستی بر خیر دارند واگذار می شود.
رئیس دادگستری استان کردستان، با بیان این که در عرصه صلح یاران از نظر تعداد و آمار صلح یاران رتبه های نخست کشوری را داریم، بیان کرد: یک هزار و ۵۰۰ صلح یار که قسمت اعظم آنرا خیرین به خود اختصاص داده اند در استان فعالیت می نمایند و تاثیر به سزایی در ایجاد صلح و سازش و کاهش ورود پرونده ها به دستگاه قضا دارند.
وی با اشاره به نقش مهم خیرین در محکومین مالی، قصاص و سیار حوزه ها افزود: از خیلی شکات و خواهان پرونده ها در بحث رسیدگی و احضار محکومین مالی، طبق دستور اوضاع مالی محکوم بررسی می شود و در نهایت گاهی خود شاکی با ورود این صلح یارها به عنوان یک خیر از قسمتی از حق خود می گذرد.
حجت السلام حسینی، بیان کرد: بسیاری از محکومین قصاص با گذشت ولی دم از قصاص که حق مسلم و طبیعی خودشان است گذشت می کنند.
وی با اعلان اینکه تشکیل مجمع خیرین در استان در اسرع وقت لازمست، اشاره کرد: شعب ویژه خیرین و فعالین اقتصادی در استان فعال شده و بر طبق تسلط و اشرافیتی که وجود دارد در این زمینه فعالیت می نمایند.
رئیس دادگستری استان کردستان، با تاکید براینکه دست به خیر و دست به احسان در کنار انجام وظایف دینی لازمست، تصریح کرد: رحمت خدا شامل حال محسنین است احسان یعنی تراوش خیر و برکت و خوبی است.
خیرین و مردم حضور پرشورتری در آزادسازی زندانیان جرایم غیر عمد داشته باشند
رمضانی در ادامه این جلسه بر حضور پرشورتر مردم در مراسم های آزادی زندانیان اصرار کرد و اظهار داشت: باید با ایده پردازی دراین زمینه بتوانیم خیرین بیشتری را پای کار بیاوریم.
وی ادامه داد: هر کردستانی می تواند با ذخیره اندک مبلغی در ماه و سال، در امر خداپسندانه آزادی سازی زندانیان شرکت نماید و تاثیر به سزایی در کمک به بخشودگی جرایم زندانیان غیر عمد داشته باشد.
معنویت، محبت سخاوت و آبرو از حسنات کار خیر است
حجت الاسلام پورذهبی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان در ادامه این جلسه اظهار داشت: امام صادق(ع) می فرماید "هرکس برای حل و فصل کردن کار برادر ایمانی خود تلاش کند، مانند این است که اهتمام بین صفا و مروه را انجام داده باشد".
وی با اشاره به حدیثی دیگر از پیامبر مکرم اسلام اضافه کرد: گاهی انسان توفیق نماز آخر شب، اول وقت و نماز جماعت را ندارد، اما کارهایی انجام می دهد که چندین برابر این عبادت ها نزد خدا باارزش است.
نماینده ولی فقیه در کردستان افزود: از امام سجاد هم نقل است که فرموده اند "خدایا اگر این کار خیر است به دست من انجام شود" که خیلی ها از انجام کار خیر فرار می کنند.
حجت الاسلام پورذهبی، با اعلان اینکه کارهای خیر چهار اتفاق معنویت، ایجاد محبت، ایجادآبرو و تبلیغ سخاوت را در پی دارد اشاره کرد: خیرین بهترین مروجین فرهنگ سخاوت در جامعه هستند، انسان های خیر به سبب این که اهل مادیات نیستند سرشار از معنویت هستند.
به گفته ی ایشان، ایجاد محبت و معنویت، صلح و آرامش از خاصیت های انسان خیر است، خیرین انسان های ابرومندی هستند.
نماینده ولی فقیه در کردستان با اعلان اینکه تبلیغ سخاوت از خروجی های انجام کارهای خیری است، تصریح کرد: سخاوت یعنی این که انسان صاحب حق باشد اما بجای این که چیزی را برای خود هزینه کند در راه کمک به دیگران بکار گیرد.




منبع:

1402/07/16
17:45:50
5.0 / 5
335
تگهای خبر: آزادی , پرونده , پیامبر , حكم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت