معاون اول قوه قضاییه:

انبارهای کالاهای متروکه از حالت راکد خارج شده اند

انبارهای کالاهای متروکه از حالت راکد خارج شده اند به گزارش علم عدل، معاون اول قوه قضاییه اظهار داشت: با عنایت به گزارش های دریافتی انبارهای در ارتباط با کالاهای متروکه از حالت ثابت و رکود خارج شده است.



به گزارش علم عدل به نقل از قوه قضاییه، نشست پیگیری اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و رفع موانع آن و بررسی مشکلات و چالش های حقوقی و قضایی گمرک جمهوری اسلامی ایران با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمد مصدق معاون اول قوه قضاییه، حجت الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور، رییس گمرک و برخی از مسئولان عالی قضایی انجام شد.

در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین مصدق معاون اول قوه قضاییه اظهار داشت: جلسه امروز در امتداد اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری برگزار شده است.

معاون اول قوه قضاییه اضافه کرد: بر طبق دستورالعمل مصوب رییس قوه قضاییه مکلف هستیم جلسات سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی را ماهی یکبار با موضوعات خاص تشکیل دهیم که جلسه به بررسی مشکلات پیش روی گمرکات اختصاص دارد.

وی اظهار داشت: گمرکات مشکلات فراوانی دارند که در طول این ۶- ۷ ماه اخیر کارهای بسیار خوبی درباب تعیین تکلیف کالاهای قاچاق و متروکه در سازمان اموال تملیکی و آنچه که مربوط به آنست از طرف قوه قضاییه و دولت انجام شده است.

وی افزود: باتوجه به گزارش های دریافتی انبارهای مربوط به کالاهای متروکه از حالت ثابت و رکود خارج شده است و هم اکنون علاوه بر این که کالاهای زیادی تعیین تکلیف شده است دنبال این هستیم که انبارهایی با استانداردهای بین المللی تشکیل گردد تا در آینده دیگر شاهد این مسائل نباشیم که کالاها مدت زمان طولانی در انبارها دپو شوند.

وی اظهار داشت: با دستور رییس قوه قضاییه بصورت ویژه به پرونده های در رابطه با گمرکات رسیدگی شده است و امروز هیچ پرونده معوقه ای نداریم.

معاون اول قوه قضاییه افزود: به کارگیری سامانه های الکترونیکی دراین زمینه در اولویت قرار دارد و موضوع هوشمندسازی انبارها حتما باید پیگیری شود حتی اگر لازم باشد با شخص رییس جمهور و وزیر اقتصاد صحبت می نماییم و اگر نیاز به بودجه وجود داشته باشد، باید تامین گردد.

مصدق بیان کرد: در آخر سال باید بررسی شود که چه میزان از مصوبات جلسات پیگیری سیاست های اقتصاد مقاومتی اجرا شده است.

وی اظهار داشت: اگر با پیگیری نهادهای متولی با گمرکات، هوشمندسازی صورت گیرد اتفاق بزرگی در کشور رخ خواهد داد. در پرونده های سازمان تعزیرات با متولیان امر باید جلسه ای اجرا شود تا این مشکلات جزیی حل شده و گزارش آن به ستاد اقتصاد مقاومتی ارسال شود.

در این جلسه رییس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران و معاونین وی گزارشی درباب وضعیت انبارهای گمرکات و چالش های قضایی و تقنینی در زمینه ترخیص کالاها ارائه کردند.

رئیس کل گمرک برای پیگیری و حل و فصل موضوعات مامور شد و قرار شد در کارگروه تخصصی ثابت دبیرخانه اقتصاد مقاومتی مباحث مربوط به گمرک پیگیری شود.





منبع:

1401/06/31
17:58:14
5.0 / 5
319
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۵
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت