در دیدار با رئیس دیوان عالی اندونزی مطرح شد

تأکید بر گسترش همکاریهای قضایی و انعقاد توافقنامه انتقال محکومان میان ایران و اندونزی

تأکید بر گسترش همکاریهای قضایی و انعقاد توافقنامه انتقال محکومان میان ایران و اندونزی علم عدل: حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم در دیدار با رییس دیوان عالی اندونزی بر گسترش همکاری در حوزه توافقنامه های قضایی و خصوصاً انعقاد توافقنامه انتقال محکومان تاکید کرد.


به گزارش علم عدل به نقل از روابط عمومی دیوان عالی کشور، «محمد شریف الدین» رییس دیوان عالی اندونزی و هیأت همراه که به ایران سفر کرده است، روز گذشته با حجت‎الاسلام والمسلمین "سید احمد مرتضوی مقدم" رییس دیوان عالی کشور و معاونین وی دیدار کردند.
حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم در این دیدار ضمن خیرمقدم به بالاترین مقام قضایی این کشور اسلامی و هیات همراه، ساختار تشکیلاتی و قضایی جمهوری اسلامی ایران و وظایف تعریف شده برای دیوان عالی کشور در قانون اساسی را تشریح نمود.
وی با اشاره به این که دیوان عالی کشور در قانون اساسی بالاترین مرجع قضایی است، توضیحاتی پیرامون وظایف این دیوان درباب نظارت بر احکام دادگاه‎ها، ایجاد وحدت رویه قضایی و نحوه رسیدگی به پرونده‎ها ارائه داد.
رییس دیوان عالی کشور با ابراز امیدواری در مورد ادامه این دیدارها بر گسترش همکاری در حوزه موضوعات و توافقنامه های قضایی و خصوصاً انعقاد توافقنامه انتقال محکومان که یاد شده رییس عدلیه ایران بود، اصرار کرد.
رییس دیوان عالی کشور اندونزی نیز در این دیدار ضمن تشریح ساختار قضایی کشور متبوع خود بر اهمیت گسترش روابط تاکید و افزایش همکاریهای قضایی در موضوعات مختلف را خواهان شد.
در آخر این دیدار، «محمد شریف الدین»رئیس دیوان عالی اندونزی با اهدای تندیسی از نمای ساختمان دادگستری اندونزی از حجت الاسلام والمسلمین مرتضوی مقدم برای سفر به اندونزی دعوت کرد و ابراز امیدواری کرد که ملاقات بعدی آنها در این ساختمان باشد.
گفتنی است: رییس قوه قضائیه روز گذشته در دیدار با رییس دیوان عالی اندونزی با اشاره به این که بیش از ۴۰ زندانی ایرانی در کشور اندونزی درحال گذراندن دوران حبس خود هستند بر اهمیت انعقاد توافقنامه انتقال محکومان میان ایران و اندونزی تاکید کرده بود.



1401/06/19
15:26:22
5.0 / 5
303
تگهای خبر: اسلامی , پرونده , جمهوری اسلامی ایران , حبس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت