مدیر كل زندان های استان تهران:

چرخه تکرار جرم در میان زنان محدودتر است

چرخه تکرار جرم در میان زنان محدودتر است علی رستمی طی بازدید از ندامتگاه زنان استان تهران گفت: باتوجه به برنامه های تدوین شده سازمان زندان ها، عوامل محیطی و اجرای برنامه های پیش گیری از بیماری در زندانها اهمیت بالایی دارد، بدین سبب باید به مقوله بهداشت و حفظ سلامتی زندانیان اهتمام ویژه ای داشت.


به گزارش علم عدل به نقل از ایسنا، مدیر کل زندان های استان تهران با تاکید بر ضرورت رعایت تمام موازین اسلامی و حقوق شهروندی در تمام زندان ها اظهار داشت: حقوق شهروندی در ندامتگاه زنان بیش از مراکز دیگر رعایت می شود، برای اینکه اعتقاد بر این است قشر زنان، لطمه دیده اجتماعی بوده، اغلب به سبب ناآگاهی از حقوق و قوانین یا با اجبار اعضای خانواده به ویژه همسر مرتکب جرم شده اند.
علی رستمی اضافه کرد: زن بعنوان مادر، ستون اصلی خانواده می باشد ولی ممکنست مرتکب جرمی شود که شاکی خصوصی دارد و آزادی وی نیز سبب تضییع حقوق آن شاکی می شود ولی با بهره گیری از تخفیفات قضایی با قید ضمانت آزاد شده یا مرخصی می روند تا در کنار فرزندانشان باشند و برخی نیز از پابند الکترونیکی استفاده می نمایند.
مقام ارشد زندان های استان تهران افزود: هدف عمده کیفر حبس، اصلاح و پذیرش مجدد اجتماعی محکوم است. تمام برنامه هایی که در زندان ها اجرا می شود، بمنظور آموزش های عمومی و بهبود رفتارهای وی جهت بازگشت به زندگی سالم می باشد و خوشبختانه چرخه تکرار جرم در میان زنان محدودتر است و با مساعدت دستگاه قضایی، تعداد افرادی که حکم زندان دریافت می کنند، در مقابل جمعیت کیفری مردان بسیار کمتر هستند.
رستمی با اشاره به تلاش جهادگونه و شبانه روزی کارکنان زندان ها خصوصاً اعضای کادر درمان در حفظ سلامتی مددجویان و مقابله با ورود ویروس کرونا تصریح نمود: با هدف ارتقای امر بهداشت و سلامت در زندانها و محیط فیزیکی سالم ضمن رعایت اصول و استانداردها و پروتکلهای بهداشتی اعلام شده، بازدیدهای مستمر از وضعیت تمام زندان ها و مراکز خصوصاً ندامتگاه زنان انجام می شود.
شایان ذکر است: طی بازدید مدیر کل زندان های استان تهران از ندامتگاه زنان، تمام قسمت های این مرکز مورد ارزیابی قرار گرفته، تعدادی از مددجویان از مشکلاتشان که عمدتا قضایی بود، با وی صحبت کردند.



1400/07/24
12:58:57
5.0 / 5
664
تگهای خبر: آزادی , اسلامی , جرم , حبس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۴
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت