رئیس مركز وكلای قوه قضائیه خبر داد:

پاسخگویی مركز وكلای قوه قضائیه به ۲ میلیون مشاوره تلفنی

پاسخگویی مركز وكلای قوه قضائیه به ۲ میلیون مشاوره تلفنی به گزارش علم عدل لرستان رئیس مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه از پاسخگویی ماهانه وکلا به ۲۰۰ هزار تماس و مشاوره تلفنی اطلاع داد و اظهار داشت: در ۱۰ ماهه نخست سال به ۲ میلیون مشاوره تلفنی از جانب کانون وکلای قوه قضائیه پاسخ داده شده است.


علی بهادری جهرمی در دیدار با رئیس کل دادگستری لرستان و هیئت مدیره وکلا و کارشناسان قوه قضائیه لرستان که ۲۹ بهمن ماه صورت گرفت، تعامل بیشتر وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده با دستگاه قضایی لرستان را هدف از سفر به لرستان برشمرد و اظهار نمود: لرستان با داشتن ۷۰۰ وکیل و ۲۵۰ کارشناس دادگستری ظرفیت بالایی در این عرصه دارد.
وی با گرامی داشت یاد و خاطره دکتر الهیار ملکشاهی، رئیس فقید کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی، اشاره کرد: دکتر ملکشاهی مصوبات قانونی و حقوقی ارزشمندی را به یادگار گذاشت و از چهره های عالی قضایی کشور بود.
بهادری جهرمی با اشاره به اینکه در مسئولیت های حرفه ای قضاوت، اخلاق در وهله اول است و دوره های آموزشی تکریم ارباب رجوع از طرف مرکز وکلای قوه قضائیه برگزار می شود، اشاره کرد: وکلا باید پیش از شروع وکالت، عامل به حق و حقیقت بوده و در حق مداری و حق طلبی یک گام جلوتر از اقشار جامعه باشند.
رئیس مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه با اشاره به اینکه در یک سال گدشته ۷۰ هزار خدمت معاضدتی و رایگان از طرف مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده قوه قضائیه ارائه شده است، افزود: بیش از ۲ میلیون مشاوره رایگان از طرف مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران قوه قضائیه انجام شده است.
وی از راه اندازی مرکز مشاوره تلفنی ۱۲۹ از طرف مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده قوه قضائیه آگاهی داد و بیان کرد: ماهانه بیش از ۲۰۰ هزار مخاطب تلفن از طرف وکلای مرکز پاسخ داده می شود و در ۱۰ ماهه اول سال به بیش از ۲ میلیون مشاوره تلفنی از طرف مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه پاسخ داده شده است.
بهادری جهرمی با اعلان اینکه وکیل باید عامل به امور حق باشد و در حق مداری، احکام و اعتقادات الگوی مناسبی باشد، اضافه کرد: از ۳۰ استان کشور ۱۰ استان ساختمان مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه تهیه شده و امیدواریم یازدهمین استان، لرستان باشد.
رئیس مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه با اشاره به اینکه در امتداد ایجاد ساختمان کارشناسان خود هیئت مدیره ها باید پیشگام باشند، افزود: جایگاه روشن و باارزش وکیل و کارشناس باید هم در منظر مردم و هم در منظر ارباب رجوع، ارزشمندتر و روشن تر شود.
وی بر لزوم هم افزایی بیشتر مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه با دستگاه قضایی در استان تاکید کرد و افزود: تعامل و همکاری قضات وکلا و کارشناسان دادگستری علاوه بر کاهش اطاله دادرسی به تحقق عدالت کمک شایانی می کند.
بهادری جهرمی با یادآوری این مطلب که کارشناسان دادگستری در موضوعات مختلف همچون بحث فساد و کشف جرم می توانند کمک حال خوبی برای دستگاه قضایی باشند، اضافه کرد: وکالت و ستاندن مجوز و پروانه وکالت محلی برای کسب درآمد نیست، بلکه جایگاهی برای احقاق حق است.




منبع:

1399/12/01
13:50:40
0.0 / 5
1305
تگهای خبر: اسلامی , جرم , دادگستری , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت