نامه دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران به دبیر كل سازمان ملل

نامه دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران به دبیر كل سازمان ملل علم عدل: دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران به دبیر كل سازمان ملل نامه نوشت.



به گزارش علم عدل به نقل از ایسنا، پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران اعلام نمود:

«علی باقری کنی دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، در نامه ای خطاب به آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل، ضمن انتقاد از عملکرد دوگانه حقوق بشری کشورهای اروپایی مقابل ایران، اظهار نمود: برخورد سیاست زده، غیرمنصفانه، ناعادلانه، تبعیض آمیز و غیرحرفه ای دولت های غربی با مفاهیم و مسائل حقوق بشری، نه فقط هیچ گره ای را از مشکلات باز نمی کند، بلکه حقوق بشر را به ابزاری برای پیشبرد اهداف نامشروع قدرت های بزرگ تبدیل می کند.

وی با اشاره به تلاش بعضی از دولت های مدعی حقوق بشر غربی برای تصویب قطعنامه حقوق بشری در کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل مقابل کشورمان، اشاره کرد: قطعنامه ای که مقرر است در کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل مطرح شود، مبتنی بر واقعیت های حقوق بشری ایران نیست. کانادا که بانی قطعنامه حقوق بشری مقابل ملت ایران است بطور سیستماتیک ناقض حقوق بشر است؛ چونکه صاحبان اصلی این سرزمین را از حقوق اولیه و بدیهی خود محروم کرده و مهاجران اروپایی را بر آنها مسلط کرده است.

دبیر ستاد حقوق بشر تصریح کرد: آمریکا، فرانسه، آلمان، انگلیس، کانادا و سوئد که بیشترین هجمه های حقوق بشری را در سطح بین المللی مقابل جمهوری اسلامی ایران به راه انداخته اند، با وضع یا اجرای تحریم های ظالمانه، غیرقانونی و جنایت بار، بزرگ ترین ناقضان حقوق مردم ایران و همین طور ملت های منطقه هستند. بی توجهی دبیر کل سازمان ملل نسبت به نقض حقوق ملت ایران بواسطه تحریم های رژیم آمریکا که از طرف دولت های غربی اجرا می شود و نیز آثار و نتایج آن بر وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم ایران هیچ منطقی ندارد.

وی در ادامه اشاره کرد: "بی طرفی"، "استقلال"، "انصاف" و "عدالت" اقتضا می کند که گزارش جنابعالی از وضعیت حقوق بشر در ایران در کنار ذکر ادعاها و بهتان های گروه های تروریستی و معاند ملت ایران، نگاهی نیز به واقعیت های حقوق بشری ایران داشته باشد و تدابیر و اقدام های زمینه ساز و یا منتهی به صیانت از حقوق بشر و نیز تعبیه و ایجاد سازوکارها و ساختارهای ارتقا بخش وضعیت حقوق بشر را ارائه دهد؛ اما در کمال تأسف و تعجب گزارش نهایی بطور کامل چشم خودرا بر روی واقعیت های حقوق بشری ایران می بندد.

باقری در انتقاد از رویکرد گزارش اذعان داشت: با وجود اینکه در پیش نویس گزارش دبیرکل موضوع تأثیر تحریم های رژیم آمریکا و دولت های غربی بر وضعیت معیشتی مردم ایران و مبارزه با بیماری کرونا آمده بود ولی متأسفانه در گزارش نهایی حذف گردیده است که سبب تعجب و تأسف کارشناسان منصف قرار گرفته است. در نهایت ضمن اعلام آمادگی برای همکاری حقوق بشری با سازمان ملل به دور از هرگونه سیاست زدگی، انتظار دارد که جنابعالی بعنوان عالی ترین مقام سازمان ملل متحد، تدابیر و اقدام های لازم درباب اصلاح و بازبینی پروسه مخرّب و غیر سازنده و سیاست زده برخورد با مقوله حقوق بشر را به عمل آورید تا بیش از این حیثیت و آبروی بزرگ ترین سازمان بین المللی دستخوش اهداف و مقاصد سیاسی چند قدرت زیاده خواه و خود برتربین قرار نگیرد.

بر اساس این گزارش، امروز مقرر است قطعنامه پیشنهادی حقوق بشری کانادا مقابل جمهوری اسلامی ایران در کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل به رای گذاشته شود.»





منبع:

1399/08/29
21:30:06
5.0 / 5
1808
تگهای خبر: اسلامی , جمهوری اسلامی ایران , جنایت , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت