ویلای علی کریمی توقیف شد، عکس

ویلای علی کریمی توقیف شد، عکس علم عدل: تصاویر بخشی دیگری از املاک شناسایی شده متعلق به علی کریمی که با دستور قضایی به سود مردم توقیف شده است، منتشر گردید.



به گزارش علم عدل به نقل از خبر آنلاین از مرکز رسانه قوه قضاییه، به دنبال حمله دشمن صهیونیستی - آمریکایی به کشور در طول جنگ رمضان، با دستور قضایی اموال تعداد زیادی از خائنین به وطن و مردم که از عناصر وابسته به رژیم صهیونسیتی و کشورهای متخاصم هستند، در جهت حفظ حقوق عامه و اجرای قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونسیتی ضد امنیت و منافع ملی به نفع مردم شناسایی و توقیف شده است.

یکی از خائنان به وطن که فعالیت گسترده ای در پشتیبانی از دشمن در سالهای قبل ویژه در جنگ های تحمیلی اخیر داشته علی کریمی، بازیکن سابق فوتبال است که در هفته های قبل با رصد اطلاعاتی بخشی از املاک وی در استان البرز شناسایی و توقیف شده بود.

به تازگی هم اموال جدیدی از علی کریمی شناسایی و دستور توقیف آنها صادر گردیده است. برپایه این گزارش، ملک شناسایی شده از این فرد یک ویلای ۳ طبقه به متراژ ۱۱۵۰ متر مربع، دارای ۶۰۰ متر مربع عیانی در شهرستان لاهیجان استان گیلان است.

همچنین از این فرد چندین خط تلفن همراه با شماره های رند شناسایی شده است.

بر این اساس ازاین رو گزارش، پیش از این هم دو واحد تجاری و ۴ واحد مسکونی از علی کریمی شناسایی و به دستور قضایی به نفع مردم توقیف شده بود که یکی از املاک شناسایی شده یک پلاک ثبتی شامل دو واحد تجاری و ۴ واحد مسکونی است.


منبع:

1405/03/20
10:14:38
5.0 / 5
13
تگهای خبر: ثبت , رمضان , قانون , قوه قضاییه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت

علم عدل، عدالت در دسترس همگان. با علم عدل، حقوق خودتون رو به بهترین شکل حفظ کنید