تشکیل کارگروه احیای نان کامل به دستور رئیس سازمان بازرسی

تشکیل کارگروه احیای نان کامل به دستور رئیس سازمان بازرسی علم عدل: کارگروه ویژه ای جهت بررسی موانع تولید و توسعه نان کامل و پیشرفت کیفیت و سلامت نان در کشور تشکیل شد تا دسترسی مردم به نان سالم و کامل بهبود یابد.



به گزارش علم عدل به نقل از مهر، به دستور ذبیح الله خدائیان، رئیس سازمان بازرسی، کارگروه احیای نان کامل با هدف بررسی موانع ترویج و توسعه نان کامل و ارزیابی عملکرد سازمانهای دولتی در رابطه با حوزه امنیت غذایی تشکیل شد.
این کارگروه ماموریت دارد ضمن شناسایی خلأ ها و صدمه های موجود در زنجیره تولید تا مصرف گندم، آرد و نان، پیشنهادهای اصلاحی لازم را برای پیشرفت کیفیت و سلامت نان و دسترسی مطلوب مردم به نان کامل ارائه نماید.
توجه به نقش نان کامل در امنیت غذایی، سلامت عمومی و عدالت غذایی از محورهای اصلی تشکیل این کارگروه اعلام شده است.
بدیهی است گزارش های نظارتی و راهبردی این کارگروه در رابطه با عملکرد دستگاه های ذی ربط، برای اتخاذ تصمیم های قانونی و اصلاحی به مراجع ذی صلاح ارایه خواهد شد. به طور خلاصه بدیهی است گزارش های نظارتی و راهبردی این کارگروه در ارتباط با عملکرد دستگاه های ذی ربط، برای اتخاذ تصمیم های قانونی و اصلاحی به مراجع ذی صلاح ارائه خواهد شد.


1404/09/24
10:13:38
5.0 / 5
5
تگهای خبر: دستگاه , قانون , كیفیت , مامور
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۵
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت

علم عدل، عدالت در دسترس همگان. با علم عدل، حقوق خودتون رو به بهترین شکل حفظ کنید