تشکیل کارگروه احیای نان کامل به دستور رئیس سازمان بازرسی
علم عدل: کارگروه ویژه ای جهت بررسی موانع تولید و توسعه نان کامل و پیشرفت کیفیت و سلامت نان در کشور تشکیل شد تا دسترسی مردم به نان سالم و کامل بهبود یابد.
به گزارش علم عدل به نقل از مهر، به دستور ذبیح الله خدائیان، رئیس سازمان بازرسی، کارگروه احیای نان کامل با هدف بررسی موانع ترویج و توسعه نان کامل و ارزیابی عملکرد سازمانهای دولتی در رابطه با حوزه امنیت غذایی تشکیل شد.
این کارگروه ماموریت دارد ضمن شناسایی خلأ ها و صدمه های موجود در زنجیره تولید تا مصرف گندم، آرد و نان، پیشنهادهای اصلاحی لازم را برای پیشرفت کیفیت و سلامت نان و دسترسی مطلوب مردم به نان کامل ارائه نماید.
توجه به نقش نان کامل در امنیت غذایی، سلامت عمومی و عدالت غذایی از محورهای اصلی تشکیل این کارگروه اعلام شده است.
بدیهی است گزارش های نظارتی و راهبردی این کارگروه در رابطه با عملکرد دستگاه های ذی ربط، برای اتخاذ تصمیم های قانونی و اصلاحی به مراجع ذی صلاح ارایه خواهد شد. به طور خلاصه بدیهی است گزارش های نظارتی و راهبردی این کارگروه در ارتباط با عملکرد دستگاه های ذی ربط، برای اتخاذ تصمیم های قانونی و اصلاحی به مراجع ذی صلاح ارائه خواهد شد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب