حبس های طولانی برای 6 متهم پرونده کینگ مانی

حبس های طولانی برای 6 متهم پرونده کینگ مانی به گزارش علم عدل، القاصی با اشاره به این که ارزش هر عدد رمزارز «کینگ مانی» در رأی صادره معادل 1940 یورو تعیین شده است، اذعان کرد: برمبنای رای دادگاه، پرداخت ها باید با احتساب نرخ برابری ریال در زمان اجرای حکم و به نحو تضامنی انجام گیرد. این رأی ظرف بیست روز بعد از ابلاغ، قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است.



به گزارش علم عدل به نقل از خبر آنلاین، رئیس کل دادگستری تهران از صدور رای بخش سوم پرونده کثیرالشاکی «کینگ مانی» آگاهی داد و اعلام نمود ۷۴۸ مالباخته دیگر استیفای حقوق شدند و متهمان به پرداخت معادل یورویی رمزارزهای جعل شده محکوم شدند.
میزان در خبری نوشت: علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران از صدور رای بخش سوم پرونده کثیرالشاکی موسوم به «کینگ مانی» آگاهی داد و اظهار داشت: برمبنای آرای صادره در دو بخش نخست این پرونده، شش نفر از متهمان حقیقی به افترا اختلال در نظام اقتصادی کشور بوسیله مشارکت در کلاهبرداری شبکه ای و ایجاد رمزارز جعلی به نام «کینگ مانی» و توزیع آن میان مردم، به حبس های طویل المدت محکوم شدند.
همچنین شرکت «بادران گستران» به عنوان شخص حقوقی، به ممنوعیت از فعالیت شغلی در عرصه رمزارز به مدت دو سال محکوم گردید.
رئیس کل دادگستری استان تهران در ادامه ضمن اشاره به روند رسیدگی به بخش سوم این پرونده اضافه کرد: رسیدگی به شکایات ۷۴۸ نفر دیگر از مالباختگان در دستور کار دادگاه قرار گرفت و بعد از برگزاری جلسات مختلف دادرسی، استماع اظهارات طرفین، بررسی مستندات، گزارش های ضابطین و ارزیابی های کارشناسی، در نهایت رای مقتضی صادر شد. وی خاطرنشان کرد: برمبنای دادنامه صادره درباب بخش سوم پرونده، با عنایت به نظریه کارشناسان رسمی و مستندات موجود، متهمان به پرداخت معادل یورویی رمزارزهای «کینگ مانی» هر یک از شکات محکوم شدند.
القاصی ضمن اشاره به این که ارزش هر عدد رمزارز «کینگ مانی» در رای صادره معادل ۱۹۴۰ یورو تعیین شده است، اذعان کرد: برمبنای رای دادگاه، پرداخت ها باید با احتساب نرخ برابری ریال در زمان اجرای حکم و به نحو تضامنی انجام گیرد. این رای ظرف بیست روز بعد از ابلاغ، قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است.
رئیس کل دادگستری استان تهران همینطور اشاره کرد: بر اساس مفاد ماده ۲۱۵ قانون مجازات اسلامی، تمامی رمزارزهای جعلی موسوم به «کینگ مانی» که فاقد مالکیت هستند، در زمان اجرای حکم به واحد اجرای احکام تحویل و برای معدوم سازی قانونی اقدام خواهد شد.
القاصی در آخر ضمن اشاره به تعیین تکلیف حدود پنج هزار نفر از شکات در سه مرحله رسیدگی به پرونده «کینگ مانی» اظهار نمود: با هماهنگی های انجام شده مقرر شده است که در مرحله اجرای احکام، تدابیری اتخاذ شود تا فرایند استیفای حقوق شکات با سرعت و دقت بیشتری انجام پذیرد.
بطور خلاصه این رای ظرف بیست روز پس از ابلاغ، قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است. القاصی در آخر ضمن اشاره به تعیین تکلیف حدود پنج هزار نفر از شکات در سه مرحله رسیدگی به پرونده کینگ مانی اظهار داشت: با هماهنگی های انجام شده مقرر شده است که در مرحله اجرای احکام، تدابیری اتخاذ شود تا پروسه استیفای حقوق شکات با سرعت و دقت بیشتری انجام پذیرد.
1404/08/19
09:33:48
5.0 / 5
6
تگهای خبر: ابلاغ , اسلامی , پرونده , حبس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۴
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت

علم عدل، عدالت در دسترس همگان. با علم عدل، حقوق خودتون رو به بهترین شکل حفظ کنید