بطحایی:

طرح محله محوری، کلان پروژه دولت در عرصه اجتماعی است

طرح محله محوری، کلان پروژه دولت در عرصه اجتماعی است به گزارش علم عدل، رییس سازمان امور اجتماعی کشور اظهار داشت: اهتمام به محله و واگذاری امور مردم به مردم بوسیله اجرای طرح محله محوری، کلان پروژه دولت در عرصه اجتماعی است.



به گزارش علم عدل به نقل از مهر، سید محمد بطحائی رییس سازمان امور اجتماعی کشور، مدیران کل اجتماعی استان ها را مسئول اصلی اجرا و نیل به اهداف برنامه اقدام شبکه مدیریت محله محور دانست و اظهار داشت: خوشبختانه این برنامه از زمان ابلاغ توسط وزیر محترم کشور در اول مهر از مرحله نظر وارد اجرا شده و موانع و مشکلات آن بتدریج درحال رفع است.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با اشاره به تجربه های موفقی که در کشور با رویکرد محله محوری انجام گرفته است اظهار داشت: باید بپذیریم که راهی جز تغییر برنامه ریزی متمرکز نداریم و این مورد به شکل قانونی نیز تکلیف شده و به کرات مورد تأکید رییس محترم جمهور و وزیر کشور قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: نظام برنامه ریزی و اجرایی متمرکز با چالش های فراوانی روبرو است، تجربیات سایر کشورها نیز نشان میدهد محله محوری رویکرد مؤثری در رفع این چالش هاست.
معاون وزیر کشور، ضعف هماهنگی میان دستگاه های مرتبط را بزرگترین چالش در حوزه اجتماعی دانست. وی در این زمینه اشاره کرد: مهم ترین مأموریت شبکه مدیریت محله محور، ایجاد هماهنگی و انسجام بخشی به نهادها و دستگاه های فعال در این حوزه و سپس استخراج خلاءها و برنامه ریزی برای رفع آن ها است.
وی با اشاره به ناکامی برخی طرح های پیشین دراین خصوص اشاره کرد: باید باور به امکان رویکرد جدید و توانایی در رفع معضلات با روش های جدید تقویت شود؛ این برنامه حتما به خلاقیت و نوآوری نیاز دارد و تجربیات گذشته دیگر به تنهایی برای رفع مشکلات کفایت نمی نماید.
بطحائی تصریح کرد که کمیته راهبری، پیشرفت این طرح در استان ها را نظارت و ارزیابی خواهد نمود و گزارش ها به شکل مستمر به وزیر کشور و رییس محترم جمهور ارایه خواهد شد.
بطحائی اظهار داشت: قوه مجریه که از راه استانداری ها و فرمانداری ها با این محله ها و در این طرح مرتبط می باشد، نقش پشتیبان و تسهیل گر را خواهد داشت؛ ضمن این که سازمان امور اجتماعی وزارت کشور هم در سطح ملی، راهبری ملی و نظارت کلان طراحی و اجرای طرح را برعهده دارد.
معاون وزیر کشور با تشکر از استانداران در اهتمام به اجرای طرح محله محوری اظهار داشت: از استانداران و فرمانداران می خواهم نسبت به این مورد حساسیت و اهتمام لازم را داشته باشند تا همان گونه که رهبر معظم انقلاب در دیدار با استانداران فرمودند، مسؤلان اجرایی استان و شهرستان، در بین مردم بروند و از نزدیک زمینه تحقق اهداف این طرح را فراهم سازند.
بطور خلاصه، وی ضمن اشاره به ناکامی برخی طرح های پیشین دراین خصوص اشاره کرد: باید باور به امکان رویکرد جدید و توانایی در رفع معضلات با روش های جدید تقویت شود؛ این برنامه حتماً به خلاقیت و نوآوری نیاز دارد و تجربیات گذشته دیگر به تنهایی برای رفع مشکلات کفایت نمی نماید. معاون وزیر کشور با تشکر از استانداران در اهتمام به اجرای طرح محله محوری عنوان کرد: از استانداران و فرمانداران می خواهم نسبت به این مورد حساسیت و اهتمام لازم را داشته باشند تا همان گونه که رهبر معظم انقلاب در دیدار با استانداران فرمودند، مسئولین اجرائی استان و شهرستان، در میان مردم بروند و از نزدیک زمینه تحقق اهداف این طرح را فراهم سازند.
1404/08/13
10:57:35
5.0 / 5
11
تگهای خبر: ابلاغ , دستگاه , قانون
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت

علم عدل، عدالت در دسترس همگان. با علم عدل، حقوق خودتون رو به بهترین شکل حفظ کنید