دستگیری مدیر و کارکنان یکی از ادارات دولتی در همدان علت چیست؟
به گزارش علم عدل، دادستان عمومی و انقلاب همدان اظهار داشت: بدنبال بازداشت یکی از مدیران کل سابق و برخی از کارکنان یکی از ادارات دولتی استان و همین طور افراد مرتبط، پرونده قضایی به بهتان تشکیل شبکه ارتشا و اختلاس تشکیل و اعضاء این باند متلاشی شدند.
به گزارش علم عدل به نقل از خبر آنلاین، عباس نجفی روز سه شنبه در این خصوص اظهار داشت: بر طبق گزارش های دریاقتی از سربازان گم نام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه، موضوع ایجاد شبکه ارتشا و اختلاس با دخل و تصرف در اموال دولتی از چند ماه پیش در دستور کار این دادستانی قرار گرفت.
وی اضافه کرد: بعد از بررسی های لازم و اطمینان از ارتکاب بزه یاد شده و شناسایی شبکه فساد، روز گذشته دستورات ضروری جهت بازداشت متهمان صادر شد.
دادستان عمومی و انقلاب همدان افزود: در بازرسی از منزل مدیرکل سابق حجم قابل توجهی سکه، شمش طلا، طلای شکسته و دلار کشف و ضبط شد.
نجفی همین طور اظهار داشت: علاوه بر مسکوکات و طلا و دلار مکشوفه، اموال غیر منقول دیگری نیز از این متهم در این خصوص شناسایی و توقیف شد.
وی اظهارکرد: در امتداد مبارزه قاطع با فساد دادسرای عمومی و انقلاب با ظرافت و شگرد خاص پیگیر کشف ابعاد دیگری از جرائم و سو استفاده مدیر و کارکنان اداره دولتی هستند.
دادستان عمومی و انقلاب همدان اضافه کرد: در این ارتباط تعداد قابل توجهی از افرادی که برای دریافت امتیازات خارج از چارچوب قانونی یا ممانعت از اعطای امتیاز قانونی به افراد ذی صلاح مبادرت به پرداخت رشوه می کردند نیز شناسایی و دستورات لازم جهت جلب و مطالعه از آنها توسط دادیار شعبه صادر شد.
نجفی با اعلان اینکه تحقیقات تا شناسایی کامل ابعاد موضوع و واکنش جدی با همه عوامل مرتبط ادامه دارد، اظهار داشت: مبارزه با فساد و واکنش جدی با مفسدین در دستور کار دادستانی بوده و از مجرمان ابزار و فرصت ارتکاب بزه سلب می شود.
۲۲۳۲۱۷
منبع: علم عدل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب