رئیس كل دادگستری استان كردستان:

تاسیس دادگاه نباید باعث افزایش ورودی پرونده ها شود

تاسیس دادگاه نباید باعث افزایش ورودی پرونده ها شود به گزارش علم عدل، کردستان رئیس کل دادگستری کردستان، اظهار داشت: تاسیس دادگاه نباید باعث افزایش ورودی پرونده ها شود، بلکه باید تمام تمرکز مسؤلان اجرایی و قضایی استان بر استفاده بهتر و بیشتر از ظرفیتهای مردمی، شوراهای حل اختلاف و صلح یاران در جهت گسترش فرهنگ صلح و سازش، رفع اطاله دادرسی و جلوگیری از وقوع جرایم و صدمه های فرهنگی و اجتماعی باشد.


حجت الاسلام حسینی امروز دوشنبه(۱۳ اسفند) در آئین افتتاح دادگاه عمومی بخش کرفتو از توابع شهرستان دیواندره ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، اظهار نمود: بر مبنای احادیث و روایات، عصاره کل عالم خلقت وجود نورانی پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) است که در مورد عظمت این ماه مبارک فرمود: «به درستی ماه خدا همراه با برکت، رحمت و مغفرت به شما روی آورده است.»
وی خاطرنشان کرد: افتتاح دادگاه بخش کرفتو یکی از اقدامات دستگاه قضایی استان در جهت توسعه قضایی و باعث تسهیل در دسترسی خدمات قضایی و کاهش مشکلات مردم در رفت و آمدها و اتلاف هزینه و زمان است.
رئیس کل دادگستری استان تصریح کرد: دادگستری استان در سالهای گذشته با مشکل عدم تناسب امکانات قضایی(شعبه، نیروی قضایی و اداری)با میزان جمعیت استان روبرو بود و خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته در این زمان در تمامی حوزه های قضایی استان شاهد افزایش شعب در دادسرا، دادگاه و محاکم تجدیدنظر بوده ایم.
وی افزود: در جهت اجرای سند تحول و تعالی و عمل به دستورات قوه قضاییه بر مبنای در دسترس بودن خدمات قضایی برای آحاد مردم، با توجه به جمعیت حدود ۲۷ هزار نفری این بخش و حدود ۷۱ روستای مستقر و فاصله حدود ۲۵کیلومتری با شهرستان دیواندره و مخاطرات جاده ای که راه مواصلاتی برای شهروندان این منطقه به دنبال داشت، این اقدام صورت پذیرفت و از امروز اهالی این بخش می توانند از خدمات قضایی دادگاه شهر زرینه بهره مند شوند.
رئیس کل دادگستری استان کردستان، از وجود ۲۰ صلح یار در شهرستان دیواندره اطلاع داد و خاطرنشان کرد: تاسیس دادگاه نباید باعث افزایش ورودی پرونده ها شود، بلکه باید تمام تمرکز مسؤلان اجرایی و قضایی استان بر استفاده بهتر و بیشتر از ظرفیتهای مردمی، شوراهای حل اختلاف و صلح یاران در جهت گسترش فرهنگ صلح و سازش، رفع اطاله دادرسی و جلوگیری از وقوع جرایم و صدمه های فرهنگی و اجتماعی باشد.

ساختمان اداری دادگاه عمومی بخش کرفتو در شهر زرینه در زمینی به مساحت تقریبی۱۲۰ متر و با زیربنای ۱۷۰ متر مربع راه اندازی و هم اکنون با امکانات مناسب و به صورت مستقل، مهیای عرضه خدمات قضایی به مردم این منطقه است که سابقا جهت پیگیری روند رسیدگی به پرونده های قضایی خود ناگزیر بودند به شهرستان دیواندره مراجعه نمایند.
امام جمعه شهر زرینه هم بابت افتتاح این دادگاه از رئیس کل دادگستری استان تقدیر و تشکر کرد.




منبع:

1403/12/13
11:34:49
5.0 / 5
179
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت

علم عدل، عدالت در دسترس همگان. با علم عدل، حقوق خودتون رو به بهترین شکل حفظ کنید