قائم سازمان بازرسی كل كشور:

نظارت های سازمان بازرسی الکترونیکی می شود

نظارت های سازمان بازرسی الکترونیکی می شود به گزارش علم عدل، قائم سازمان بازرسی کل کشور اظهار داشت: سازمان بازرسی بدنبال راهکارهای کاربردی برای پیشگیری و مبارزه با فساد است.



به گزارش علم عدل به نقل از ایسنا، قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در جلسه ای سه ساعته با معاونان، بازرسان کل استانها و بازرسان امور عملکرد مجموعه بازرسان را در امتداد تحقق سیاست های ابلاغی از طرف رئیس سازمان بازرسی کل کشور زیر ذره بین نظارت و ارزیابی برد و خواهان پیگیری اجرای این سیاست ها شد.

احمد رحمانیان در نشست با معاونان، روسای مناطق شش گانه سازمان بازرسی کل کشور و بازرسان کل امور آخرین اقدامات انجام شده جهت پیشبرد برنامه های سال ۱۴۰۱ را مورد بررسی قرار داد.

وی خواهان راه اندازی سیستم ارزیابی کیفیتی در سازمان شد و بر لزوم توجه به ارزیابی کیفی بجای کمی اصرار کرد.

رعایت زمان در بازرسی ها، ایجاد انگیزه در میان کارکنان و بازرسان، توزیع عادلانه برنامه ها بین بازرسی های امور و مناطق، تاکید بر لزوم تدوین برنامه هایی با اثربخشی قابل توجه، تعیین تکلیف بازرسی های معوقه از سالهای پیش از دیگر مطالبی بود که قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور خواهان پیگیری آنها شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به بررسی اقدامات انجام شده برمبنای اولویت ها و سیاست های سازمان بازرسی کل کشور امسال پرداخت و اضافه کرد: شناسایی گلوگاه فساد، جذب و بکارگیری افراد نخبه به عنوان بازرس، توجه به مسائل مهم در بازرسی ها»، «ارائه هشدارهای دقیق، قابل انجام و همراه با راهکار»، «پیگیری هشدارهای ارائه شده از طرف سازمان در بازرسی ها»، «ارزیابیاثربخشی گزارش ها و هشدارها»، «آسیب شناسی گزارش های اختصاصی و اتقان آن ها»، «پیگیری گزارش های ارسالی تا حصولنتیجه»، «توجه به نقاط قوت و توانمندی مدیران در بازرسی ها»، «تشویق همکاران باانگیزه، دلسوز و مستعد در سازمان بازرسی کل کشور»، توجه ویژه برای پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان، پشتیبانی از سرمایه گذاری مشروع، پیگیری حقوق عامه، ارائه هشدارهای دقیق و قابل راه حل همچون اولویت های سازمان برای سال جاری بوده که از طرف ریاست سازمان ابتدای سال ابلاغ گردیده و برای عملیاتی کردن آن باید عزم جزم وجود داشته باشد و طی این مدت اقدامات زیادی انجام شده است.

رحمانیان از بحث نظارت الکترونیک نیز به عنوان یکی از موضوعات اولویت دار و در دستور کار سازمان بازرسی کل کشور یاد و اعلام نمود یکی از مسیرهای ایجاد شفافیت همین موضوع نظارت الکترونیک است بر این اساس اتصال سامانه های الکترونیکی دستگاه های اجرائی به سازمان بازرسی کل کشور دنبال می شود برای اینکه پیش گیری از فساد در دستگاهها مستلزم شفافیت و ایجاد نظارت الکترونیک است.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در ادامه به دستورات مهم رییس قوه قضاییه به سازمان بازرسی اشاره نمود و اظهار داشت: یکی از عناوینی که همیشه مورد تاکید رئیس قوه قضاییه بوده بحث اجرای قوانین معطل مانده است که باید به عنوان یک اولویت مورد توجه قرار گیرد و در استانها نیز این مساله باید پیگیری شود که همچون این قوانین می توان به قانون هوای پاک، قانون جوانی جمعیت، قانون اصلاح مواد یک و هفت قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در ارتباط با مراجع صادر کننده مجوز الکترونیکی کسب وکار و... اشاره نمود.

پیگیری و تعیین تکلیف پرونده های معطل مانده ارسالی از سازمان بازرسی در دستگاه قضایی، بررسی وضعیت انبارهای تملیکی واصلاح پروسه تعیین تکلیف کالاها، هدفمندسازی بازرسی ها از دیگر موضوعات مهمی بود که رحمانیان به آنها اشاره نمود و خواستارپیگیری آنها به عنوان سیاست های اصلی سازمان شد.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور به برگزاری همایش ارتقای شفافیت و نقش آن در مبارزه با فساد اشاره نمود و افزود: این همایش در روز جهانی مبارزه با فساد در آذرماه برگزار می گردد.

وی با اشاره به نقش مهم شفافیت در پیش گیری از فساد خواهان همکاری بازرسان کل استانها و امور برای برگزاری این همایش شد و اشاره کرد: سازمان بازرسی بدنبال راهکارهای کاربردی برای مبارزه با فساد است.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور بیان کرد: یکی از اهداف این همایش اجرای سیاست های کلی ابلاغی از طرف رهبر معظم انقلاب در زمینه شفافیت، تلنگر زدن به افراد و مدیران و ایجاد گفتمان و فضای تبادل دانش و اندیشه و جلب نظر صاحبان فکر و اساتید دانشگاهی و استفاده از نقطه نظرات مراکز علمی و پژوهشی درباب راهکارهای کاربردی بمنظور ایجاد شفافیت در دستگاه هایاجرایی و اجرای قانون ارتقای سلامت اداری است.

رحمانیان با اشاره به این که سازمان بازرسی بدنبال بازرسی های کلان محور است، افزود: باید به سمت موضوعات فراگیر رفت و بازرسی های کارآمد؛موثر، اثربخش در دستور کار قرار گیرد چونکه نگاه نظارتی کلان محور می تواند خیلی از مشکلات و چالشهایی را که وجود دارد، مرتفع کند.

وی بیان کرد: در بازرسی های کلان محور بدنبال این هستیم بررسی نماییم که بیشترین امکان انحراف و سوجریان در کدام دستگاهاست و این انحراف ممکنست چه خسارت مادی و معنوی به نظام اداری کشور وارد کند و چه دستگاهی در انجام وظایف خود قصور و یا سهل انگاری داشته و راهکارهای قابل اجرا بمنظور رفع سوجریانات ارائه و به مراجع ذی ربط تا حصول نتیجه پیگیری شود.





منبع:

1401/07/24
14:25:16
5.0 / 5
387
تگهای خبر: ابلاغ , پرونده , دانش , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت