رئیس مركز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه:

۲۰ درصد پرونده های تخلیه ملک منجر به صدور حکم تخلیه شد

۲۰ درصد پرونده های تخلیه ملک منجر به صدور حکم تخلیه شد علم عدل: به گزارش علم عدل، رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه اظهار داشت: سالانه حدود ۱۰۸ هزار پرونده در ارتباط با تخلیه ملک در شوراهای حل اختلاف تشکیل می شود که از مجموع این پرونده ها حدود ۲۰ درصد منجر به صدور حکم تخلیه شده است.


به گزارش علم عدل به نقل از قوه قضاییه، حجت الاسلام و المسلمین هادی صادقی در پاسخ به سوالی پیرامون تعداد پرونده های در ارتباط با تخلیه اماکن مسکونی اظهار داشت: در سه سال گذشته، پرونده های در ارتباط با اجاره بها و تخلیه اماکن مسکونی وضع استثنایی و خاص داشت. دو سال با مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا و اخیراً هم با مصوبه جلسه اقتصادی سران قوا این پرونده ها وضعیت خاصی پیدا کرد.
وی ادامه داد: این مصوبات در جهت پشتیبانی از مستأجران و اقشار صدمه پذیر تصویب شده است و بنای این مصوبات بر اینست که تا جای ممکن از آنها حمایت شود، خانه های مسکونی تخلیه نشود و سقف اجاره بها مبلغ معینی باشد.
صادقی ضمن اشاره به مصوبه در ارتباط با تعیین سقف افزایش اجاره بها در تهران و شهرستان ها اظهار داشت: میزان افزایش اجاره بها در شهر تهران ۲۵ درصد و در سایر شهرها ۲۰ درصد در نظر گرفته شده است. این سه مصوبه مقدم بر قوانین عادی و جاری است و این مصوبات هر سال به شوراهای حل اختلاف سراسر کشور ابلاغ گردیده است و شوراها هم این مصوبات را عمل کردند.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور افزود: طبق این مصوبات، اصل بر اینست که حکم تخلیه صادر نشود مگر این که استثناهایی وجود داشته باشد. استثنائات سال جاری شش مورد است و اگر یکی از موارد هم وجود داشته باشد، حکم تخلیه صادر می شود.
وی ادامه داد: بررسی ها از آن حکایت می کند که شوراهای حل اختلاف در این حوزه دقت نظر داشتند و قضات شوراها در اکثر موارد درست عمل کرده اند و طبق آمار سالانه حدود ۱۰۸ هزار پرونده در ارتباط با تخلیه ملک در شوراهای حل اختلاف تشکیل می شود که از مجموع این پرونده ها حدود ۲۰ درصد منجر به صدور حکم تخلیه شده است.
صادقی خاطرنشان کرد: حدود نیمی از آنها هم به صلح و سازش و توافق طرفین ختم شده و این آمار ارزشمند است چونکه با رضایت دو طرف حاصل شده است.



1401/06/14
23:52:21
5.0 / 5
426
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت