معاون قضائی دادگستری خراسان رضوی:

هماهنگی در علم و عمل از خصوصیات بارز شهید بهشتی بود

هماهنگی در علم و عمل از خصوصیات بارز شهید بهشتی بود مشهد ـ معاون قضایی دادگستری خراسان رضوی هماهنگی در علم و عمل را از خصوصیات بارز شهید بهشتی عنوان نمود.



به گزارش علم عدل به نقل از مهر، حجت الاسلام مهدی بصیری بامداد سه شنبه در همایش گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی و شهدای هفتم تیر که با حضور تعدادی از مسؤلان دستگاه قضا، مسؤلان اداری و مردم در امامزاده سید حمزه (ع) کاشمر برگزار شد، اظهار نمود: شهید بهشتی تندیس مظلومیت و مظهر عدالت علوی است.
معاون قضایی دادگستری خراسان رضوی اضافه کرد: شهید چمران در وصف شهید بهشتی عنوان نمود که بهشتی یک ملت بود برای ملت ما.
وی بیان نمود: همینطور رهبر معظم انقلاب از شهید بهشتی بعنوان متفکر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نام می برند.
بصیری نظم در زندگی را از خصوصیات شهید بهشتی دانست و اضافه کرد: متأسفانه ما به نظم در زندگی خود خیلی توجه نداریم و بخشی از وقت را در بی نظمی هدر می دهیم.
معاون قضایی دادگستری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: اگر در ادارات، نهادهای حاکمیتی و دولتی بررسی نماییم بر مبنای آنچه اعلام شده تقریباً دو ساعت کار مفید انجام می دهیم و باقی هدر می رود.
وی ضمن اشاره به این که شهید بهشتی محور و استوانه نظام است، هماهنگی در علم و عمل را از دیگر خصوصیات شهید بهشتی دانست و اظهار داشت: شهید بهشتی از معدود انسان های روزگار است که علم و عمل او با هم هماهنگ هستند.
بصیری افزود: شهید بهشتی آفت زندگی اجتماعی، نظام و حاکمیت را در این می دانست که روزی برسد که نوشته ها و صحبت ها با اعمال ما مطابقت نداشته باشد.
معاون قضایی دادگستری خراسان رضوی همینطور خاطرنشان کرد: باوجود این که شهید بهشتی فردی انتقادپذیر بود اما برخی مسؤلان ما حاضر به پاسخگویی نیستند و این موضع شوم، خطرناک و زیانبار برای نظام مقدس جمهوری اسلامی است که این گونه با ارباب رجوع برخورد شود.
وی با اشاره به اینکه مرحوم بهشتی منافق نبود، اظهار داشت: شهید بهشتی تلخی برخورد صادقانه را بر شیرینی رفتار منافقانه ترجیح می داد، او هیچ وقت چهره نفاق نداشت و موضع خویش را به صراحت اعلام می کرد.
بصیری اظهار نمود: آفت مهم در زندگی و نظام ما چهره نفاق است، مدیران نباید به جهت اینکه وضعیت را خوب جلوه دهند آمار منافقانه، کاذب و غیر واقعی بدهند.


منبع:

1401/04/07
23:35:02
5.0 / 5
676
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت