معاون قوه قضائیه:

شهید بهشتی مظهر عدالت بود

شهید بهشتی مظهر عدالت بود علم عدل: معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه در نشست مدیران اجرائی برنامه های عملیاتی سال 1401 این معاونت، از شهید بهشتی به عنوان مظهر عدالت پس از وقوع انقلاب اسلامی و معمار دستگاه قضا یاد کرد.


به گزارش علم عدل به نقل از ایسنا، محمدباقر الفت ضمن عرض تبریک به مناسبت شروع هفته قوه قضاییه و گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی و شهیدان والامقام هفتم تیر، با اشاره به خاصیت های شخصیتی شهید بهشتی اشاره کرد: آن شهید بزرگوار که با تلاش بی وقفه منشاء خیر و خدمت بود، الگویی موثر و عدالت محور در راه ارتقاء قوه قضاییه بود و بر برقراری عدالت ایمان داشت.
وی با اشاره به مفهوم عدل و عدالت اظهار نمود: برای رسیدن به عدالت باید ابزار داشت و ابزار عدالت، دادگستری است. وی ادامه داد: شهید بهشتی بر این باور بود که در تمام زمینه ها شامل اجتماعی، آموزشی، توزیعی و اقتصادی باید بر محور عدالت جامعه را اداره کرد.
معاون رییس قوه قضاییه اظهار داشت: تمامی کارکنان قوه قضاییه به عنوان عنصری موثر باید به خود ببالند که در محلی مشغول به فعالیت هستند که برپا کننده عدالت است.
وی با اشاره به این که امروز دستگاه قضا مرهون مجاهدت های شهید بهشتی است، عنوان کرد: در راه فعلی قوه قضائیه انتظار داریم نیروهای خدوم این دستگاه با الگوپذیری از خصایص آن بزگوار، پرتوان و با همان عدالت و قاطعیت در راه امور محوله حرکت کنند.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه با اشاره به کوشش های بی وقفه ریاست محترم قوه قضاییه و با طرح تبیین مسیر ارتقاء در امر عدالت گستری به انجام امور با برنامه ریزی اصرار کرد و اظهار داشت: با برنامه ریزی و استفاده بهینه از زمان است که فعالیت ها هدف گذاری و نتایج کار محقق می شود.
الفت بر پیگیری بهبود معیشت کارکنان قوه قضاییه قول مساعد داد و در انتهای سخنان خود با اشاره به مدیریت تغییر در امتداد اصلاح و بهبود فرایندها با مدیریت زمان و برنامه ریزی، از مجریان اجرائی برنامه های عملیاتی سال ۱۴۰۱ این معاونت خواست تا با حفظ انسجام و یکپارچگی کل مجموعه و شناخت اهداف پیشرو با زمانبندی دقیق و شفاف گام های برنامه های سال ۱۴۰۱ را عملیاتی کنند.




منبع:

1401/04/02
10:54:02
5.0 / 5
408
تگهای خبر: اسلامی , دادگستری , دستگاه , قوه قضائیه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت