رئیس كل دادگستری لرستان:

قاتلین فراری امان ندارند

قاتلین فراری امان ندارند لرستان رییس کل دادگستری لرستان اظهار داشت: 46 فقره قتل در استان منجر به صلح و ساز شد.


محمد رزم امروز چهارشنبه در مراسم صلح و سازش بین دو خانواده در کوهدشت در سخنانی بیان کرد: مردم استان لرستان و خصوصاً شهرستان کوهدشت، مردمی صمیمی، اهل گذشت، اخوت و برادری بوده و از نعمت معتمدین و ریش سفیدان ذی نفوذ و باصداقتی برخوردار می باشند که با اخلاص به دنبال جلب رضایت اولیا دم در اینگونه موارد هستند.
۴۶ فقره قتل در لرستان منجر به صلح و ساز شد
وی با اعلان اینکه طی دو سال گذشته، ۴۶ فقره قتل در لرستان منجر به صلح و سازش و رضایت شده است، عنوان کرد: این نعمتی است که از وجود معتمدین و ریش سفیدان پر تلاشی که مورد مقبولیت عمومی هستند، برخوردار هستیم.
رییس کل دادگستری لرستان در ادامه سخنان خود با تاکید بر اهمیت، ارزش، جایگاه و قداست موضوع صلح و سازش، رضایت و گذشت از طرف اولیای دم اظهار داشت: همین طور تلاش و کوشش معتمدین در این رابطه قابل تقدیر است چونکه نتیجه اینگونه موارد ایجاد وحدت، اتحاد، انسجام، یکپارچگی، اقتدار و تقویت ملی می شود.
رزم با تاکید بر این که امنیت یکی از شاخص ها و مؤلفه های اصلی رشد و توسعه شمرده می شود اضافه کرد: همین طور صلح و سازش در بین آموزه ها و منابع دینی ما جایگاه بسیار بالایی دارد.
در لرستان قاتلین فراری امان ندارند
وی یکی از رویکردها و سیاست های دستگاه قضائی را تاکید بر صلح، سازش، آشتی، وحدت و انسجام بین مردم عنوان نمود و اظهار داشت: ارتقای فرهنگ صلح و سازش در کشور از سیاست های اولویت دار و محوری رییس قوه قضائیه است.
رییس کل دادگستری لرستان همین طور برخورد با جرایم خشن، اشرار، بی نظمی در نظم، آرامش و امنیت عمومی جامعه را یکی دیگر از اولویت ها و سیاست های قوه قضائیه برشمرد و اظهار داشت: تاکید بر این است که برخورد در این رابطه شدید باشد.
رزم با اشاره به سیاست، معیار و فاکتورهای کیفری مشخص دادگستری لرستان در هر پرونده قتل بیان کرد: در لرستان قاتلین فراری امان ندارند، اسامی قاتلین فراری امروز در جلسات ستاد جرایم خاص در اختیار ضابطین عام و خاص، نیروهای نظامی و امنیتی قرار گرفته و پس از سال ها هشدار می دهیم که خودشان را معرفی کنند تا زمینه صلح و سازش فراهم گردد.
برخورد قاطع با قاچاقچیان سلاح و مهمات در لرستان
ایشان سپس سخنان خود با اعلان اینکه به طور قطع با قاچاقچیان سلاح و مهمات در استان لرستان با شدت و قاطعیت قانونی برخورد می شود، اضافه کرد: هر قاچاقچی که دستگیر می شود توسط بازپرسان ویژه امنیتی و جرایم ویژه برایش بازداشت موقت صادر می شود، بدون ملاقات به زندان معرفی شده و با شدیدترین مجازات قانونی اعدام روبرو هستند.
رییس کل دادگستری لرستان افزود: امروز تعداد زیادی از قاچاقچیان مواد مخدر در زندان مرکزی محبوس و در مراحل اجرای حکم قرار دارند، به طور قطع به مرور زمان این قاچاقچیان هم اعدام خواهند شد.
۲ تروریست عملیات سال ۹۷ خرم آباد اعدام شدند
رزم در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: دو نفر تروریست عملیات تروریستی دهه فجر ۹۷ که پمپ بنزین «دره گرم» خرم آباد را به آتش کشیدند و منجر به شهادت دو نفر از نیروهای خدوم انتظامی شدند، از طرف نیروهای امنیتی در سطح استان شناسایی و دستگیر شدند.
رییس کل دادگستری لرستان با اعلان اینکه در کمترین زمان این افراد محاکمه شده و مراحل اجرای حکم محاربه و اعدام آنها طی شد، افزود: در نهایت این افراد اعدام و به سزای اعمال خود رسیدند.
وی با اعلان اینکه این افراد در آسایش و امنیت استان بی نظمی به وجود آورده بودند، اظهار داشت: آنها در بازجویی ها هم گفته بودند که می خواستیم دست به عملیاتی بزنیم که ناامنی وسیع در سطح استان بوجود آورد.



1400/10/23
11:39:38
5.0 / 5
669
تگهای خبر: بازداشت , پرونده , حكم , دادگستری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت

علم عدل، عدالت در دسترس همگان. با علم عدل، حقوق خودتون رو به بهترین شکل حفظ کنید