معاون قوه قضائیه:

پرونده های مفاسد اقتصادی باید در اسرع وقت رسیدگی شود

پرونده های مفاسد اقتصادی باید در اسرع وقت رسیدگی شود علم عدل: معاون جلوگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با تاكید بر برخورد قاطع مسئولان این قوه با مفاسد اقتصادی تاكید كرد: پرونده های مفاسد اقتصادی باید در اسرع وقت رسیدگی شود.



به گزارش علم عدل به نقل از مهر، محمدباقر الفت قبل از ظهر یكشنبه در نشست شورای قضایی گیلان كه در دادگستری این استان برگزار شد، طلاق، حاشیه نشینی، اعتیاد و جرایم اخلاقی را از مهم ترین لطمه های اجتماعی امروز عنوان نمود و اضافه كرد: امروز رویكرد قانونگذار از عدالت كیفری به سمت عدالت ترمیمی تغییر كرده است.
وی با اشاره به اینكه در سال های اخیر سعی شده تا از مجازات های جایگزین به جای زندان و حبس استفاده شود، اضافه كرد: در صورت عدم استفاده از مجازات های جایگزین سازمان های تابعه قوه قضائیه در آینده با مشكل مواجه می شوند.
معاون اجتماعی و جلوگیری از وقوع جرم قوه قضائیه برلزوم آشنایی بیشتر قضات با روش های جدید تاكید كرد و اظهار داشت: با عنایت به اثرات مثبت مجازات های جایگزین هم معاونت جلوگیری از وقوع جرم و هم حوزه انسانی نسبت به این روش ها آگاهی و اطلاعات لازم را كسب كنند.
وی در ادامه با اشاره به بهره گیری از سازش، صلح، شورای حل اختلاف و میانجی گری در دادرسی ها، اشاره كرد: باید تلاش شود تا با احداث كانون های میانجی گری و داوری از پرونده های مورد بررسی در دستگاه قضایی كاسته شود.
سالانه بیشتر از ۱۵ میلیون پرونده توسط ۱۰ هزار قاضی در محاكم قضایی كشور رسیدگی می شودالفت با اشاره به اینكه باید در محاكم قضایی به عدالت و مدیریت قضایی توجه ویژه ای شود، اشاره كرد: در زمینه خانواده نیازمند احداث مراكز مشاوره برای آگاهی دادن به خانواده ها هستیم همین طور باید از مشاور زن در دادگاه ها بهره گیری كرده و قضات از این مشاوران در رسیدگی به پرونده ها استفاده كنند.
وی به افزایش اختلافات خانوادگی میان زوجین باز اشاره و خواهان توجه ویژه به این حوزه شد و اضافه كرد: عدم توجه لازم به حل اختلاف زوجین سبب احداث مشكلات فراوان در جامعه میگردد.
معاون اجتماعی و جلوگیری از وقوع جرم قوه قضائیه به حجم بالای ورودی پرونده در مراكز قضایی كشور باز اشاره نمود و اظهار داشت: سالانه بیشتر از ۱۵ میلیون پرونده توسط ۱۰ هزار قاضی در محاكم قضایی كشور رسیدگی میگردد.
وی با تاكید براینكه وجود این حجم از پرونده برای رسیدگی سبب شده تا در حوزه نظارت به درستی اقدام نشود، بیان كرد: تحقق عدالت قضایی در روند رسیدگی به پرونده ها از اولویت های دستگاه قضا بوده كه در سایه پیشگیری و بهره گیری از آموزش های نوین امكان پذیر میگردد.
الفت با اشاره به اینكه نیازمند آموزش مستمر به ضابطان دستگاه قضایی هستیم، افزود: با عنایت به گسترش فضای مجازی و استفاده بیشتر مردم از این فضا برای كاهش لطمه های ناشی از آن نیازمند آگاهی بخشی و همین طور اقدامات پیشگیرانه در این زمینه هستیم.
یكی از مهم ترین رسالت های دستگاه قضا حفاظت از انفال الهی و محیط زیست گیلان استوی با اشاره به اینكه یكی دیگر از اقدامات مهم در حوزه قضایی و رسیدگی به پرونده ها استفاده مشاور در زمینه دادگاه های مربوط به اطفال است، عدم توجه به این حوزه را زمینه ساز بروز مشكلات بسیار در نسل آینده جامعه عنوان نمود.
معاون اجتماعی و جلوگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به شرایط جغرافیایی استان گیلان و وجود ساحل، كوه، دریا و اراضی جنگلی، اشاره كرد: اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده ولی با عنایت به ظرفیت استان گیلان یكی از مهم ترین رسالت های دستگاه قضا حفاظت از انفال الهی و محیط زیست این استان است.
وی همین طور به اقدامات صورت گرفته در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی در قوه قضاییه باز اشاره نمود و اضافه كرد: مسئولان قضایی باید به این پرونده ها نگاه ویژه داشته و در اسرع وقت به آن رسیدگی كنند.

1397/09/12
14:21:08
5.0 / 5
5057
تگهای خبر: پرونده , ثبت , جرم , حبس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت