كمالی پور در گفتگو با مهر:

مجوز رهبر انقلاب برای تقویت قوه قضائیه در برخورد با مفاسد است

مجوز رهبر انقلاب برای تقویت قوه قضائیه در برخورد با مفاسد است علم عدل: نایب رئیس كمیسیون حقوقی و قضایی مجلس، با اشاره به اینكه مجوز رهبر انقلاب برای تقویت قوه قضائیه در روند برخورد با مفاسد است، تصریح كرد: دستگاه قضا در برخورد با فساد، باید مراقب درون خود باشد.



یحیی كمالی پور در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به نامه اخیر رئیس قوه قضائیه به رهبر معظم انقلاب و مجوز رهبری برای برخوردهای ویژه با اخلالگران در نظام اقتصادی، تصریح كرد: امروز یكی از اشكالات اساسی در كشور ما این است كه تا قوه قضائیه وارد فاز برخورد با مفاسد اقتصادی می شود، بلافاصله با برچسب زنی، آن را به یك جریان سیاسی متصل كرده و شائبه هایی تولید می كنند كه وزنه را به نفع متخلفان سنگین تر می كند.
وی اضافه كرد: نامه رئیس قوه قضائیه به رهبر انقلاب و مجوز ایشان، از باب این بوده است كه هم قوه قضائیه در معرض برخی هجمه ها قرار نگیرد و هم از تشریفات طولانی دادرسی در روند برخورد با اخلالگران در نظام اقتصادی جلوگیری شود.
نایب رئیس كمیسیون حقوقی و قضایی مجلس خاطرنشان كرد: ما در مبحث برخورد با اخلالگران در نظام اقتصادی خلاء قانونی نداریم، اما به علت آنكه در حوزه اجرای قوانین با ضعف هایی روبرو می باشیم، این مجوز می تواند منجر به سرعت و قوت بخشیدن به این روند شود.
مجوز رهبر انقلاب برای همه فصل الخطاب است و سبب تقویت قوه قضائیه می شود
كمالی پور با تاكید بر اینكه مجوز رهبر معظم انقلاب انگیزه ها را برای مبارزه با مفاسد اقتصادی بیشتر می كند، تصریح كرد: در تمام پرونده های قبلی مفاسد اقتصادی، هر جا قوه قضائیه وارد می شد، كسی نبود كه برچسبی به آن نزند، در حالیكه قوه قضائیه بعنوان یكی از اركان اصلی نظام برای ایفای وظایف قانونی خود باید مقبولیت عمومی داشته باشد.
وی اضافه كرد: وقتی رهبر انقلاب بعنوان ولی فقیه و ولی امر مسلمین مجوزی را صادر می كنند، این دیگر برای همه فصل الخطاب است و نهادهای برخوردكننده با فساد بخصوص قوه قضائیه را تقویت می كند.
باید اصلاح گری را از خودمان شروع كنیم/ قوه قضائیه مراقب درونش باشد
نایب رئیس كمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در پاسخ به اینكه مهمترین گلوگاه برخورد با فساد در دستگاه قضایی چیست و چطور باید مدیریت شود، اظهار داشت: اگر در هر قوه ای اعم از مجلس، دولت و قوه قضائیه به دنبال اصلاح گری هستیم، باید این اصلاح گری را از خودمان شروع كنیم؛ قوه قضائیه هم در برخورد با مفاسد باید مراقب درون خود باشد.
كمالی پور در توضیح این نكته اضافه كرد: ما در طرح تولید «سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی» كه به تازگی در كمیسیون قضایی مجلس نهایی شده، این مسئله را پیش بینی كرده ایم كه اگر قاضی تخلف كرد و یا خلاف عدالت رفتار كرد، بدون استثناء و فوت وقت از شغلش تعلیق و با او برخورد شود.
وی تصریح كرد: قوه قضائیه هم باید كسانی را كه مسئول رسیدگی به پرونده های اختلال در نظام اقتصادی قرار می دهد، تحت نظر داشته باشد و اگر تخلفی در روند رسیدگی مشاهده كرد، بدون تعارف برخورد كند.

1397/05/29
14:56:40
5.0 / 5
5112
تگهای خبر: پرونده , دستگاه , قانون , قوه قضائیه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت