آیت الله لاریجانی:

ورودی ۱۷ میلیون پرونده به محاکم قضایی باید کم شود

ورودی ۱۷ میلیون پرونده به محاکم قضایی باید کم شود به گزارش علم عدل، مازندران رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به این که در 10 سالی که ریاست قوه قضاییه را برعهده داشته، تجربه سخت ترین دوران قوه قضاییه بوده است، اظهار داشت: الان هم ورودی پرونده ها از قبل هم بیشتر شده و به حدود 17 میلیون پرونده در سال رسیده است که این میزان باید کم شود.



آیت الله صادق آملی لاریجانی عصرپنجشنبه ۵ بهمن ماه در نخستین همایش تعالی داوری حقوقی در گام دوم انقلاب اسلامی که در دانشگاه شمال آمل برگزار گردید، اظهار داشت: مطالبه و درخواستی که داوران کانون حقوقی مازندران مطرح نمودند، به حق و قابل پیگیریست و با وجود آنکه مصوب هم شده اما امکان بازبینی توسط قوه قضائیه یا مجلس وجود دارد.

وی با اعلان اینکه در عرصه داوری حقوقی که بتازگی با مشکلاتی مواجهند، باید فکر اساسی شود، اضافه کرد: ارجاع پرونده ها به داوری یک مرحله از کار قضایی است که با کمک گیری از داوران می توان به سرعت بخشیدن به روند رسیدگی پرونده ها کمک کرد.



رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، افزود: اما در مورد داوری که خیلی از افراد در کانون های داوری حقوقی اعلام می کنند و دارای مشکل هستند، نیاز به بازنگری جامعی دارد.

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به این که بحث داوری بر طبق اصول، موازین و اثرگذار ی در زمانی که بتواند مشکلات دستگاه قضا را برطرف کند، باید اجرا شود، اشاره کرد: لازم است در سریع ترین زمان مشکلات آنها رسیدگی و برطرف شود.

وی افزود: مشکلاتی که در داوری به وجود آمده و در لایحه قضایی شورای حل اختلاف هم مطرح گردیده است، باید بصورت ویژه رسیدگی و برطرف شود.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام همین طور دربخش دیگری، با اعلان اینکه بر طبق گزارهای دریافتی میزبان پرونده های ورودی به دستگاه قضایی افزایشی است، اظهار داشت: ورودی پرونده ها به دستگاه قضا در حال حاضر نسبت به گذشته بیشتر شده است.



وی درعین حال خواهان بررسی شرایط و تدوین راهکارهایی برای کاهش پرونده ها به دستگاه قضا شد و اظهار داشت: یکی از حلقه های مهم در روند کاهش پرونده ها، داوری های حقوقی است که باید به این حوزه نیز توجه جدی شود.




1402/11/06
16:24:39
5.0 / 5
254
تگهای خبر: اسلامی , پرونده , دانش , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت