معاون حقوقی وزارت آموزش و پرورش:

ضرورت دقت در سن جذب معلم

ضرورت دقت در سن جذب معلم به گزارش علم عدل، معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش با تکیه بر این که باید در سن جذب معلمان دقت شود، اظهار داشت: از هیات عمومی دیوان عدالت اداری به دلیل در نظر گرفتن قانون خدمات کشوری برای جذب دانشجو معلمان گلایه داریم.


به گزارش علم عدل به نقل از ایسنا، قاسم احمدی لاشکی در مراسم راهکارهای اجرایی سند تحول بنیادین آموزش وپرورش منطبق بر قانون اساسی با تأکید بر این که نیاز است در سن جذب معلمان دقت شود، اظهارکرد: از هیات عمومی دیوان عدالت اداری به سبب در نظر گرفتن قانون خدمات کشوری برای جذب دانشجو معلمان و تعیین حداکثر ۴۰ سال سن برای جذب در دانشگاه فرهنگیان و استخدام در آموزش وپرورش از راه کنکور سراسری گلایه داریم.

وی افزود: علاوه بر این که در قانون خدمات کشوری حداکثر سن استخدام ۴۰ سال در نظر گرفته می شود، به سبب قانون جوانی جمعیت هم برای تاهل و فرزندآوری، سه سال به سن افراد افزوده شود. تصور کنید فردی در ۴۳ سالگی وارد آموزش وپرورش می شود و باید ۳۰ سال خدمت کند. آیا در ۷۰ سالگی همچنان می تواند معلم باشد؟.

معاون وزیر آموزش وپرورش در قسمت دیگر سخنان خود با اشاره به این که برنامه ششم توسعه در سال ۱۳۹۶ تدوین شد و تا سال ۱۴۰۰ باید پایان می یافت اما ۲ سال دیگر تمدید گردید اعلام نمود که حتی ۳۷ درصد از برنامه ششم توسعه اجرا نشده است.

لاشکی با اعلان اینکه مهم ترین چالش آموزش وپرورش کمبود نیروی انسانی است، در رابطه با مواد در رابطه با نیروی انسانی آموزش وپرورش که در برنامه هفتم مد نظر قرار گرفته است، توضیح داد: در یکی از بندهای برنامه هفتم توسعه تعیین شده است که به ازای هر خروجی از آموزش وپرورش در سال، یک نفر باید جایگزین شود یعنی سال جاری ۶۸ هزار نفر بازنشسته شدند و باید همین تعداد استخدام شوند. امیدوارم شورای نگهبان این امر را تایید کند.

معاون حقوقی و پارلمانی وزیر معتقد است: از زمانیکه اعلام گردید به ۴۹۳ مرکز تربیت معلم نیاز نیست یا این که عده ای از مسؤلان گفتند آموزش وپرورش را از راه خرید خدمات آموزشی ارزان تر اداره می نماییم، جایگاه معلمان را تنزل دادیم.

وی در قسمت دیگر سخنان خود اضافه کرد: بودجه آموزش وپرورش در سال قبل ۲۴۰ هزار میلیارد تومان بود که ۱۱ درصد از سهم بودجه عمومی دولت می باشد. ۹۷.۷ درصد این بودجه در ارتباط با هزینه های جاری و پرداخت حقوق کارمندان است، یعنی با ۲ درصد باقی مانده از بودجه سایر هزینه های آموزش وپرورش تأمین می شود. این در حالیست که باید ۳۴ درصد بودجه دولت باتوجه به جمعیت مخاطب وزارت آموزش و پرورش برای آموزش وپرورش باشد.




منبع:

1402/09/15
14:22:33
5.0 / 5
289
تگهای خبر: خدمات , دانش , دیوان عدالت , قانون
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت