معاون دادستان كل كشور:

دولت به تنهایی نمی تواند در کاهش لطمه های اجتماعی موثر باشد

دولت به تنهایی نمی تواند در کاهش لطمه های اجتماعی موثر باشد به گزارش علم عدل، معاون حقوق عامه دادستان کل کشور اظهار داشت: برای مساعدت با رفع موانع قضایی و سایر عناوینی که می توانیم تاثیر گذار باشیم، اعلام آمادگی می نماییم.



به گزارش علم عدل به نقل از قوه قضاییه، غلامعباس ترکی بامداد امروز در حاشیه بازدید از مدرسه بامداد رویش (مدرسه کودکان کار و در معرض لطمه های اجتماعی) اظهار داشت: حوزه فعالیت تان درباب آموزش وپرورش کودکان کار است که اقدام بسیار ارزشمندی است.

معاون حقوق عامه دادستان کل کشور اضافه کرد: برای مساعدت با رفع موانع قضایی و سایر عناوینی که می توانیم تاثیر گذار باشیم، اعلام آمادگی می نماییم.

وی اشاره کرد: از گسترش تعداد مراکز آموزشی هشت گانه در عرصه آموزش به کودکان در معرض لطمه استقبال می نماییم. خصوصا این که ضرورت افزایش مراکز سیار بیشتر احصا می شود چونکه اگر مخاطره و صدمه ای برای کودکان کار پیش بیاید، مرکزی در کنار اورژانس اجتماعی برای مساعدت با رفع مشکلات و آلام کودکان کار وجود داشته باشد.

ترکی اشاره کرد: با توجه به این که تعدادی از این کودکان در شرایطی هستند که نمی توانند کنار خانواده های خود باشند، اگر امکان پذیرش شبانه روزی آنها در این مدارس باشد، بسیار موثر خواهد بود.

وی با اعلان اینکه خدمات آموزشی که در مدارس بامداد رویش ارائه می شود، به رفع لطمه های اجتماعی کمک می نماید، اضافه کرد: بدون کمک تشکل های مردمی و خیرین امکان مهار و کنترل لطمه های اجتماعی وجود ندارد؛ باید مدل هایی برای افزایش کمک های مردمی و خیرین در این راستا، ارائه نمود.

ترکی با اعلان اینکه دولت و حاکمیت به تنهایی نمی توانند در کاهش لطمه های اجتماعی موثرباشند، اضافه کرد: مدلهای خودجوش و افراد مبتکر می توانند به رفع اسیب های اجتماعی و کمک به افراد بزه دیده و لطمه پذیر کمک های شایان توجهی ارایه کنند.

معاون حقوق عامه دادستان کل کشور خطاب به مسئولان این مدرسه یادآورشد: اطلاع رسانی در حوزه فعالیت شما و تبلیغ این ایده و الگویی که اجرا کردید، کمک می نماید امورات دیگر تسهیل می شود.

صادقی مدیر‎کل پیش گیری از آسیب‎ های اجتماعی دادستانی کشور نیز در ادامه این جلسه اظهار داشت: از دیدار با افرادی که با تفکری آسمانی، در حال کمک به همنوع هستند، خرسندیم.

وی اضافه کرد: اگر در این مدرسه به امورات کودکان کار رسیدگی نکنید، شاید این کودکان در آینده ای نه چندان دور در کانون اصلاح و تربیت دیده شوند پس کاری باارزش در جلوگیری از لطمه های اجتماعی انجام می دهید که بسیار باارزش است.

مدیر‎کل پیش گیری از آسیب‎های اجتماعی دادستانی کشور خطاب به مدیران این مدرسه پیشنهاد کرد: آیا به روش های بهبود کار فکر می کنید؟ آیا دغدغه های مادرانه و پدرانه برای پس از اتمام تحصیلات این دانش اموزان از مدرسه دارید؟ چه برنامه هایی برای زمان تعطیلات تابستانه دانش آموزی دارید؟ لازم است برای خانواده دانش آموزان هم بسته آموزشی داشته باشیم.

صادقی اشاره کرد: می توان در این مدرسه از حضور و همکاری مشاور حقوقی بهره برد تا قوانین مربوط به حوزه کودکان را هم به مدیران و هم به دانش آموزان بیاموزاند و مشاوره های حقوقی و قضایی لازم را ارائه کند.

وی با تاکید به مسئولان مدرسه از ورود به مسائل حاشیه ای اظهار داشت: می توان با تاکید بر دانش روز، افزایش توانایی ها و تکیه بر کار آموزشی و پرورشی صرف، کاری تخصصی و فوق العاده مثل قبل ارائه نمود.
مدیر‎کل پیش گیری از آسیب‎های اجتماعی دادستانی کشور با اشاره به اهمیت اموزش کودکان کار بیان کرد: آموزش ویژه ای که بتواند کودکان کار و خیابانی را از اسیب های اینده نجات دهد، فعلا ارائه نمی شود و شاید اگر مدل آموزشی این مدرسه را توسعه ملی بدهیم، بتوانیم قدمهای موثر و بلندتری در آموزش این کودکان برداریم.

صادقی با تأکید بر توسعه مدارس بامداد رویش در سراسر کشور اظهار داشت: می توان دوره های بازدید همکاران قضایی از مدارس بامداد رویش را داشته باشیم تا دادستان ها از نزدیک در جریان کارهای این مرکز اموزشی قرار بگیرند.

وی افزود: باید بتوانیم دانش آموزان با استعداد در این مدارس را شناسایی نماییم و زمینه بالفعل کردن توانایی هایشان را فراهم نماییم.

مدیر‎کل پیش گیری از آسیب‎های اجتماعی دادستانی کشور اظهار داشت: می توانیم حلقه واسط بین شما با خیرین باشیم و حتی زمینه دریافت سرپرستی برخی از کودکان بی سرپرست را با هماهنگی دادسرای سرپرستی فراهم نماییم.

وی پیشنهاد کرد: می توانیم با برگزاری جلسات مشترک با شهرداری، زمینه اشتغال نیمه پایدار این کودکان را با وساطت خود فراهم نماییم.





منبع:

1402/03/24
11:56:59
5.0 / 5
206
تگهای خبر: خدمات , دادستان , دانش , قوه قضاییه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت