شروع پروسه ثبت نام جذب اختصاصی داوطلبان تصدی منصب قضاء سال 1400

شروع پروسه ثبت نام جذب اختصاصی داوطلبان تصدی منصب قضاء سال 1400 علم عدل: پروسه ثبت نام جذب اختصاصی داوطلبان تصدی منصب قضاء سال یک هزار و چهارصد شروع شد.


به گزارش علم عدل به نقل از ایسنا، معاونت منابع انسانی قوه قضاییه اعلام نمود: بدین وسیله به اطلاع می رساند، جذب اختصاصی داوطلبان تصدی منصب قضاء در سال1400 مطابق روال سالهای گذشته و شرایط اعلامی در این اطلاعیه برگزار می گردد.
بر این اساس سامانه ثبت نام اینترنتی جذب اختصاصی، از مورخ 1400/12/07 بر روی سایت معاونت منابع انسانی قوه قضاییه ( به نشانی: qazahrm.ir) فعال خواهد شد. پس از کلیه داوطلبان حائز شرایط و علاقه مند به شرکت در آزمون مذکور، دعوت به عمل می آید، ضمن مطالعه دقیق شرایط و ضوابط ثبت نام، نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

داوطلبان، می بایست با رفتن به سامانه مذکور و پرداخت هزینه ثبت نام به مبلغ 2/000/000 ریال به طور اینترنتی، نسبت به تکمیل مراحل ثبت نامی اقدام و در پایان، کد رهگیری ثبت نام را دریافت و نزد خود نگهداری نمایند. فرآیند ثبت نام، تا پیش از دریافت کد رهگیری ناقص و بلااثر است. لازم به ذکر است وجه پرداختی بعنوان هزینه ثبت نام، به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد و پس لازم است داوطلبان در ثبت نام و پرداخت هزینه دقت لازم به عمل آورند.

مهلت ثبت نام از تاریخ 1400/12/07 لغایت 1400/12/17 به مدت ده روز خواهد بود، این مهلت تمدید نخواهد شد. تاکید می گردد ثبت نام، فقط به صورت اینترنتی و در مهلت مقرر صورت خواهد پذیرفت.

ملاحظات:
1- به ثبت نامهای اشتباه ترتیب اثر داده نمی گردد و هزینه پرداختی در این موارد، به هیچ وجه مسترد نخواهد شد. همچنین، چنانچه فقدان شرایط داوطلب در هر یک از مراحل استخدامی معلوم شود، روند پیگیری پرونده بلافاصله متوقف خواهد شد.
2- پذیرش بانوان در این نوبت جذب اختصاصی 10% می باشد که محل خدمت آنها غیر از مراکز استان ها خواهد بود.
شرایط ثبت نام
شرایط عمومی لازم برای ثبت نام عبارتند از:
1. تابعیت اصلی ایران
2. اعتقاد و التزام عملی به دین مبین اسلام، ایمان و عدالت
3. التزام عملی به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اصل ولایت مطلقه فقیه و عدم وابستگی تشکیلاتی به احزاب، سازمان ها و گروههای غیرقانونی یا هواداری از آن ها
4. طهارت مولد
5. داشتن سلامت جسمی، روانی و شخصیتی لازم برای انجام کار قضایی
6. نداشتن سابقه محکومیت کیفری مؤثر
7. حسن شهرت، اخلاق و امانت داری
8. عدم اعتیاد به دخانیات، مواد مخدر و روان گردان
9. داشتن کارت اختتام خدمت وظیفه عمومی یا برخورداری از معافیت های قانونی و تحصیلی و یا عدم غیبت در مورد مشمولان
10. داشتن حداقل 25 و حداکثر 35 سال تمام در روز ثبت نام ( شرط سنی)
تبصره – موارد زیر به شرط ارائه تأییدیه معتبر به حداکثر سن اضافه خواهد شد.
1-ایثارگران و خانواده آنان به مدت دو سال
2--داوطلبان دانش آموخته کارشناسی ارشد یا سطح سه، به مدت دو سال
3- داوطلبان دانشجو یا دانش آموخته مقطع دکتری تخصصی یا سطح چهار به مدت چهار سال
داوطلبان تنها می توانند از یک مورد از موارد تبصره مذکور استفاده نمایند. و مدت اضافه شده به حداکثر سن 4 سال می باشد.
شرایط اختصاصی برای داوطلبان دانشگاهی و حوزوی به شرح زیر است:
الف- شرایط داوطلبان دانشگاهی:
داوطلبان با مدارک تحصیلی دانشگاهی، مشروط به قرار گرفتن در هر یک از گروههای 12 گانه پیش رو می توانند در مصاحبه علمی جذب اختصاصی شرکت کنند. این موارد، حصری و غیر قابل تفسیر هستند و پس لازم است داوطلبان پیش از مطالعه آنها به تذکرات زیر توجه فرمایند:
* دوره های تحصیلی مجازی، غیرحضوری، نیمه حضوری و الکترونیک خارج از شمول این مقررات هستند.
*داوطلبان فارغ التحصیل در دوره های شبانه (نوبت دوم) و آموزش محور منعی برای ثبت نام ندارند.
* گروه بندی دانشگاه ها به این صورت است:
دانشگاه های گروه اول عبارتند از: دانشگاه تهران – دانشگاه تربیت مدرس - پردیس فارابی دانشگاه تهران - دانشگاه شهیدبهشتی (ره)- دانشگاه شیراز - دانشگاه علامه طباطبایی (ره) - دانشگاه فردوسی مشهد - دانشگاه علوم قضایی- دانشگاه مفید قم – دانشگاه قم - دانشگاه امام صادق (ع)
دانشگاه های گروه دوم عبارتند از: دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران - دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز - دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین - دانشگاه کاشان - دانشگاه تبریز - دانشگاه شاهد - دانشگاه شهید باهنر (ره) کرمان - دانشگاه شهید چمران اهواز - دانشگاه مازندران (بابلسر) - دانشگاه بوعلی سینا همدان - دانشگاه خوارزمی تهران - دانشگاه شهیدمطهری (ره) - دانشگاه گیلان - دانشگاه علوم اسلامی رضوی - دانشگاه اصفهان – دانشگاه الزهرا - دانشگاه مذاهب اسلامی.
تذکر 1: دانشگاه ها و پردیس های دانشگاهی احصاء نشده مشمول گروه بندی فوق نیستند.
تذکر 2: در مورد واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی لازم به ذکر است، فقط واحد واقع در تهران این دانشگاه مشمول گروه بندی مذکور (گروه دوم) است و پس واحدهای علوم و تحقیقات سایر شهرستان ها خارج از موضوع این مقررات هستند ولو این که مدرک تحصیلی از واحد علوم و تحقیقات تهران صادر شده باشد.
گروههای 12 گانه حائز شرایط شرکت در مصاحبه علمی (دانشگاهی) به این شرح می باشند:
1. دانش آموختگان کارشناسی حقوق از دانشگاه های گروه اول، منوط به داشتن حداقل معدل 16
2. دانش آموختگان کارشناسی حقوق از دانشگاه های گروه دوم، منوط به داشتن حداقل معدل 17
3. دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد حقوق در هر یک از گرایش ها از دانشگاههای گروه اول، منوط به گذراندن واحدهای نظری و گرفتن معدل حداقل 16 و داشتن مدرک کارشناسی حقوق، فقه و حقوق یا الهیات با گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی
4. دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد حقوق در هر یک از گرایش ها از دانشگاههای گروه دوم، منوط به گذراندن واحدهای نظری با گرفتن معدل حداقل 17 و داشتن مدرک کارشناسی حقوق
تبصره: در مورد بندهای 3 و 4 ارائه مدرک فراغت از تحصیل تا پیش از انتهای دوره کارآموزی الزامی است، در غیر اینصورت استخدام داوطلب ملغی خواهد شد.
5. دانش آموختگان کارشناسی ارشد حقوق در هر یک از گرایش ها از دانشگاه های گروه اول، منوط به داشتن حداقل معدل 16 و مدرک کارشناسی حقوق، فقه و حقوق یا الهیات با گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی
6. دانش آموختگان کارشناسی ارشد پیوسته معارف اسلامی و حقوق در هر یک از گرایش ها از دانشگاه های گروه اول، منوط به داشتن حداقل معدل 16
7. دانش آموختگان کارشناسی ارشد حقوق در هر یک از گرایش ها از دانشگاه های گروه دوم، منوط به داشتن حداقل معدل 17 و مدرک کارشناسی حقوق
8. دانش آموختگان کارشناسی ارشد پیوسته معارف اسلامی و حقوق در هر یک از گرایش ها از دانشگاه های گروه دوم، منوط به داشتن حداقل معدل 17
9. دانش آموختگان و دانشجویان دکتری تخصصی در هر یک از گرایش های رشته حقوق، فقه و حقوق و رشته الهیات با گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی، منوط به داشتن مدرک کارشناسی در یکی از رشته های مذکور
10. رتبه های اول تا دهم آزمون وکالت کانون های استانی و رتبه های اول تا پنجاهم آزمون سراسری مرکز کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه و آزمون وکالت کانون مرکز، به تأیید مراجع مربوطه
11. وکلای مرکز و کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه، مشروط به داشتن پنج سال سابقه کار متوالی و مؤثر بعنوان وکیل یا مشاور پایه یک دادگستری، به تأیید کانون یا مرکز مربوطه
تبصره: در مورد بندهای 10 و 11 گرفتن تأییدیه از مرجع ذیصلاح و ارائه آن در روز مصاحبه علمی، جهت شرکت در جلسه مصاحبه علمی ضروری می باشد. در غیر اینصورت مجوز شرکت در جلسه مذکور صادر نخواهد شد.
12. فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم قضایی در گرایش های حقوق دادرسی اداری، مدیریت دادگستری، مدیریت نظارت و بازرسی و مدیریت اصلاح و کیفرهای قضایی منوط به داشتن حداقل معدل 16.

ب- شرایط داوطلبان حوزوی:
داوطلبان دارای مدارک تحصیلی حوزوی (یا حوزوی و دانشگاهی به صورت توأمان)، مشروط به قرار گرفتن در هر یک از گروههای 8 گانه پیش رو می توانند در مصاحبه علمی جذب اختصاصی شرکت کنند. این موارد، حصری و غیر قابل تفسیر هستند و پس لازم است داوطلبان پیش از مطالعه آنها به تذکر زیر توجه فرمایند:
* منظور از دانش آموخته، دارنده مدرک علمی معتبر از مرجع ذیصلاح است. فرم ارزیابی و مدرک استخدامی جایگزین مدرک تحصیلی نیستند و مقبول، واقع نمی شوند.

گروه های 8 گانه حائز شرایط شرکت در مصاحبه علمی (حوزوی) به این شرح می باشند:
1- دانش آموختگان سطح دو فقه و اصول با حداقل معدل 16 (ویژه آقایان )
2- دانش آموختگان سطح دو، منوط به داشتن مدرک کارشناسی حقوق با حداقل معدل 16 مدرک کارشناسی (ویژه آقایان )
3- دانش آموختگان سطح دو در گرایش حقوق و قضاء اسلامی، منوط به داشتن حداقل معدل 16
4- داوطلبان پایه ده ( اتمام کتبی و شفاهی پایه ده ) که هنوز موفق به دفاع از رساله سطح سه نشده اند.
تبصره: در مورد بند 4 ارائه مدرک فراغت از تحصیل تا پیش از انتهای دوره کارآموزی الزامی است، در غیر اینصورت استخدام داوطلب ملغی خواهد شد.
5- دانش آموختگان سطح سه در گرایش های فقه و اصول و یا حقوق و قضاء اسلامی
6- دانش آموختگان سطح چهار در گرایش های فقه و اصول و یا حقوق و قضاء اسلامی
7- دانش آموختگان مجتمع فقه، حقوق و قضای اسلامی قم با حداقل معدل 16
8- دانش آموختگان رشته تخصصی فقه و حقوق حوزه علمیه خراسان با حداقل معدل 16.
زمان مصاحبه علمی:
مصاحبه علمی ثبت نام کنندگان از 1402/02/17 شروع خواهد شد. زمان دقیق مصاحبه علمی هر داوطلب طی تماس تلفنی ابلاغ خواهد گردید.
تذکر: زمان مصاحبه علمی یکبار تعیین و ابلاغ می گردد و امکان تغییر آن وجود ندارد. عدم پاسخگویی به تلفن همراه در 2 نوبت به منزله انصراف از شرکت در مصاحبه علمی است.

مکان مصاحبه علمی:
مصاحبه ها در دو محل به نشانی های زیر برگزار می گردد. محل برگزاری مصاحبه هر داوطلب در تماس تلفنی به وی اعلام می شود.
الف- تهران، خیابان حافظ، تقاطع خیابان سمیه، روبروی دانشگاه امیرکبیر، معاونت منابع انسانی قوه قضاییه، طبقه نهم
ب- قم، بلوار 15 خرداد، پس از پمپ بنزین، نبش خیابان سعدی، مرکز آموزش قوه قضاییه، طبقه همکف

مواد امتحانی مصاحبه علمی:
- بخش حقوقی: حقوق مدنی و آیین دادرسی مدنی
- بخش جزایی: حقوق جزای عمومی، حقوق جزای اختصاصی و آیین دادرسی کیفری

مدارک لازم برای تشکیل پرونده در روز مصاحبه علمی:
1. اصل و تصویر کارت ملی
2. اصل شناسنامه و تصویر تمام صفحات آن
3. تصویر مدارک تحصیلی (کارشناسی یا سطح 2 و بالاتر)
4. گواهی اشتغال به تحصیل برای داوطلبان درحال تحصیل
5. گواهی لازم از کانون وکلاء دادگستری یا مرکز کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه برای وکلا و نفرات برتر آزمون های وکالت
تذکر 1: همه مدارک می بایست در قطع A4 تهیه و تحویل شوند.
تذکر 2: در صورت نقص مدارک در روز مصاحبه علمی از تشکیل پرونده ممانعت به عمل خواهد آمد و داوطلب حق شرکت در مصاحبه علمی را نخواهد داشت.




منبع:

1400/12/07
19:57:21
5.0 / 5
870
تگهای خبر: آزمون , ابلاغ , اسلامی , اینترنت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت