دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران:

ملزم به رعایت الزامات حقوق بشر هستیم

ملزم به رعایت الزامات حقوق بشر هستیم به گزارش علم عدل نشست هم اندیشی معاون امور بین الملل رئیس قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران با مدیران رسانه های رسمی، بامداد امروز (۴ شنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۰) در محل معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار گردید.



به گزارش علم عدل به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، کاظم غریب آبادی، در این جلسه که به منظور بررسی آخرین تحولات حقوق بشریِ در رابطه با ایران برگزار شد، مبحث حقوق بشر را ازجمله موضوعات مهم و حساس بین المللی عنوان نمود و با انتقاد از این که برخی کشورها از حقوق بشر بعنوان ابزاری برای تأمین اهداف سیاست خارجی خود استفاده می نمایند، اظهار داشت: همواره بر این تاکید داشته ام که حتی اگر ما عضو هیچ یک از معاهده های حقوق بشر هم نباشیم، بازهم به علت مبانی دینی، قانونی و اخلاقی، ملزم به رعایت الزامات حقوق بشر هستیم.

وی ضمن اشاره به مبانی دینی و فصل سوم قانون اساسی کشور که به مبحث پاسداری از حقوق ملت ایران اختصاص دارد، از اهتمام این ستاد برای حمایت بیشتر از حقوق مردم ذیل عنوان «حق الناس» در عرصه های داخلی و بین المللی اطلاع داد و گفت با استفاده از مفهوم حق الناس، خیلی از مسائل و مشکلات در این عرصه قابل حل خواهد بود.

غریب آبادی با تاکید مجدد بر اهمیت جایگاه حقوق بشر و اشاره به این که حقوق بشر در موضوعات سیاسی، مدنی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی معنا پیدا می کند، بر ضرورت همکاری سایر قوا در این حوزه تصریح کرد.

معاون امور بین الملل قوه قضاییه ضمن اشاره به عزم جدی این ستاد در پیگیری حقوق مردم در قوه قضاییه و سایر قوا، از اصلاح فرآیندها برای شناسایی مسائل و مشکلات مردم در ستاد حقوق بشر اطلاع داد.

دبیر ستاد حقوق بشر همینطور بر حفظ انسجام و اتحاد میان رسانه ها در پاسداری از منافع ملی و مقابله با فشارهای تبلیغاتی و سیاسی دنیای غرب تصریح کرد و با انتقاد از وجود گزارشگر ویژه حقوق بشر، باوجود این که رعایت حقوق بشر در کشور ما بر اساس اصول و مبانی دینی و اخلاقی صورت می گیرد، اظهار داشت: در مقابل ما هم باید علاوه بر پیگیری فعالانه ی موارد نقض حقوق بشر در دیگر کشورهای مدعی، زمینه های لازم برای مقابله فعال و به هنگام رسانه ای با فعالیتهای تخریبی این کشورها را مهیا نماییم.

احمد بینا، مشاور دبیر ستاد حقوق بشر هم طی سخنانی، ضمن اشاره به نقش موثر رسانه ها در انتقاد از سیاست های تخریب جویانه دولت های غربی و همینطور پشتیبانی از این ستاد در اطلاع رسانی فعالیتهای صورت گرفته، از آمادگی ستاد حقوق بشر برای تقویت ارتباط و عرضه اطلاعات لازم به رسانه ها اطلاع داد.

علاوه بر کاظم غریب آبادی، دبیر و احمد بینا، مشاور دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، ایمان شمسایی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی و علیرضا شیروی مدیرکل رسانه های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ازجمله حاضران در این جلسه بودند.

در بخش پایانی این نشست دو ساعته، شماری از مدیران مسئول رسانه ها به بیان نکات و راه کارهای مورد نظر خود در همکاری رسانه ای با شورای حقوق بشر پرداختند.

تاکید بر تقویت ارتباط ستاد حقوق بشر و سایر نهادهای تخصصی کشور با رسانه ها، بهره گیری بیشتر ستاد از ظرفیت های رسانه های خصوصی، ضرورت حفظ انسجام رسانه ای در جهت پاسداری از منافع ملی، تاکید بر تقویت بخش های غیرفارسی زبان رسانه های داخلی و گسترش فعالیتهای رسانه ای در ابعاد بین المللی، استفاده بیشتر از ظرفیت های صاحب نظران دانشگاهی و نهادهای مردم نهاد، و ضرورت عرضه پیوست رسانه ای برای برنامه های مهم ستاد حقوق بشر، ازجمله موارد مورد تاکید مدیران رسانه ها بود.




1400/09/04
11:16:14
5.0 / 5
674
تگهای خبر: اسلامی , جمهوری اسلامی ایران , دانش , قانون
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت