محسنی اژه ای:

دشمن امروز سرگردان و حیران است، بلوكه كردن اموال ایران جدید نیست

دشمن امروز سرگردان و حیران است، بلوكه كردن اموال ایران جدید نیست به گزارش علم عدل معاون اول قوه قضائیه اظهار داشت: ایران امروز بر خلاف دشمن كه حیران و سرگردان است با برنامه است.


به گزارش علم عدل به نقل از مهر حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان بازرسی كل كشور با گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: دشمن تمام قد در میدان حاضر شد و ضد مردم تازه انقلاب كرده وارد جنگ شد. همزمان با تحمیل جنگ همه جانبه صدام یك جنگ داخلی تمام عیار هم در مرزهای مختلف راه انداختند. معاون اول قوه قضائیه افزود: تمام اینها به بركت جانبازان و شهدا و رهبر بی بدیل و مردم متدین و غیور سبب شد دشمن امروز دلیل و ایران عزیز شود. وی با اشاره به اینكه امروز دشمن حیران و سرگردان است اظهار داشت: ایران امروز برنامه روشنی داشته و سرگردان نیست و كما فی السابق و بلكه بیشتر منسجم تر هستند. محسنی اژه ای خاطرنشان كرد: امروز دشمن باور كرده كه در همه آن جبهه ها شكست خورده است. تك تك شهدای ما از همه طبقات جامعه یك سرمایه عظیم برای كشور بودند كه دشمن آنها را از ما گرفت. اما ما به جلو رفتیم و دشمن از هدفش دور تر شده است. وی اظهار داشت: دشمن از همان اوایل انقلاب اموال ما رو بلوكه كردن و این امروز امر جدیدی نیست و ده ها و صدها تریبون های تبلیغاتی را به راه انداخته است. محسنی اژه ای اضافه كرد: دشمن امروز به دنبال این است كه با فشار اقتصادی صبر مردم را لبریز كند. آن زمان كه از لحاظ ظاهری چیزی نداشتیم ایستاده و مقاومت كردیم. امروز امكانات و تجهیزات بیشتر شده است اما ما خیلی روی آن حساب نمی نماییم چون كه سرمایه اصلی مردم هستند. معاون اول قوه قضائیه افزود: ما امروز مدیون شهدا و جانبازان هستیم و آیا می شود خون ایثارگران را پاس نداشت؟محسنی اژه ای تصریح كرد: بازرسی كل كشور در قانون اساسی اشاره شده و با جایگاهی كه دارد، شاید سازوكار این سازمان در دنیا كم نظیر و یا بی نظیر باشد. وی به اصل ۱۷۴قانون اساسی اشاره نمود و اظهار داشت: به منظور حسن جریان امور و اجرای صحیح قوانین، نكاتی در این ماده مطرح گردیده است. امور جمع كار و رفتارها است و یعنی سازمان بازرسی با آن موادی كه قانون برایش در نظر گرفته می تواند برای حسن اجرای همه كارها و همه تصمیمات وظایفی دارد. معاون اول قوه قضائیه خاطرنشان كرد: سازمان بازرسی در طول سالهای اخیر اختیارات بیشتری پیدا كرده به صورتی كه هیچ كجا اجازه به كارگیری بازنشستگان داده نمی گردد اما در این سازمان این اجازه داده شده است. محسنی ادامه داد در این شرایط كه جنگ اقتصادی می باشد و دشمن به این امید بسته و هر روز فشار را به زعم خود بیشتر می كند، برخی افراد ناآگاه یا آگاه در همان مسیر دشمن حركت می كنند. و در این شرایط سازمان بازرسی چه می خواهد بكند؟محسنی اژه ای افزود: امروز باید كمیت و كیفیت تولید داخلی را بالا برد تا از شرایطی كه دشمن برایمان پیش آورده پیشی بگیریم. ما می توانیم صادر كننده در بسیاری از عرصه ها باشیم. وی ادامه داد: اگر یك مدیری راه را بلد نیست شما بازرسان می توانید وی را كمك كنید تا جنس بهتری تولید و به دست مردم برسد. وی خاطرنشان كرد: با كسانی كه در شرایط فعلی فشار دشمن آگاه یا ما آگاه كمك می كنند باید قاطعانه برخورد كرد. چه بسا افرادی باشند كه به خاطر منافع جیب خود آگاه یا ما آگاه حركت می كنند و در این شرایط باید برنامه ریزی داشته باشیم. معاون اول قوه قضائیه با اشاره به اینكه كشف فساد صرفا كافی نیست اظهار داشت: مهم این است كه پس از كشف برخورد ما با فساد چگونه خواهد بود. اگر امروز این قسمت را تدبیر نكنیم چه بسا به تولید ضربه بزنیم. اگر ما بموقع وارد نشویم كار از كار می گذرد.
محسنی اژه ای ادامه داد دو اتفاق از سال قبل رخ داد. در یك كار دولت احساس كرد برخی امور را نمی تواند عاذی به جلو ببرد و از سازو كاری كه قانون اساسی اجازه داده شورایعالی تشكیل شد و در آنجا تصمیماتی گرفته شد. اگر انسان شرایط را در نظر نگیرد امكان دارد بگوید این تصمیمات نادرست است. وی خاطرنشان كرد: بعضی موارد اگر امنیتی باشد به صورت موردی از شورایعالی امنیت ملی اجازه گرفته می شود. با این وجود به صورت كلی و با عنایت به شرایط جنگ اقتصادی نمی توان همه تصمیمات را به مجلس برد و تصمیماتی به صورت موقت از جانب آن شورا كه متشكل از سه قوه است دریافت می شود. وی ادامه داد: كار دیگر را قوه قضاییه با همكاری سایر قوا در ارتباط با شركت های تعاونی و اعتباری انجام داد. پارسال و پیش از آن دشمن اعلام نمود كه نمی گذاریم از تابستان داغ ۹۷عبور كنند. شركت های زیادی پول از مردم گرفتند و متوجه شدیم بیشتر از دو میلیون نفر سپرده گذاری در این شركت ها انجام دادند و بیشتر از ۹۸درصد از آن مشكل حاد عبور كردیم و اگر اختیار سران قوا نبود و می خواستیم به صورت عادی به این مسیله ورود نماییم به مشكل بر می خوردیم. معاون اول قوه قضائیه افزود: در ارتباط با این مورد ریاست قوه قضاییه آیت الله آملی لاریجانی با بخشهای مختلف مشورت كردند و با احتیاط های لازم به جهت اینكه در زمان جنگ اقتصادی بتوانند كارهای قضایی صورت گیرد اختیاراتی گرفته شد. تمامی محاكمات امروز منبعث از همان زمان است و چنانچه آن تمهیدات نمی شد ممكن بود امروز گرفتار مشكلات بیشتر می شدیم. وی ادامه داد: بازرسی كل كشور امروز می تواند از سازوكار مردمی استفاده نماید و شما بازرسان امكان بازرسی از همه جا را ندارید و از ظرفیت های مردمی در این راستا باید استفاده كنید. معاون اول قوه قضائیه تصریح كرد: از ظرفیت مردمی باید نهایت استفاده را كرد همینطور از ظرفیت فناوریهای جدید باید بهره برد. بهترین افرادی كه می توانند بگویند قانون اجرا می شود یا خیر ذی نفعان آن قانون هستند. چه سازوكاری باید بهره برد كه هر كسی هر چیزی نگوید و كار ما را بیشتر نكند!؟وی در ادامه به تغییرات سازمان بازرسی اشاره نمود و اظهار داشت: از اواخر ۵۸ تا امروز با آقای سراج بعنوان دو دوست و رفیق بودیم. محسنی خاطرنشان كرد: به سهم خودم و از سمت ریاست قوه قضائیه كمال تشكر را دارم. اواخر سال ۹۶ ایشان اعلام نمود كه كس دیگری را جایگزین بنده كنید و حتی در سال ۹۷ هم این مورد را اعلام نمودند و در سال ۹۸ هم باز گفتند خود من هم اعتقادم بر این است كه غیر از موارد خاص خوب است افراد جابه جا شوند. معاون اول قوه قضاییه اظهار داشت: از ایشان خواهش كردم كه حضور یابند اما علت حضور برای من مشخص نمی باشد.


منبع:

1398/06/30
15:23:59
5.0 / 5
5889
تگهای خبر: شركت , فناوری , قانون , قوه قضائیه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت