محسنی اژه ای در رشت مطرح كرد

ضرورت برخورد دستگاه قضا با نفوذی ها و مروجان بی دینی

ضرورت برخورد دستگاه قضا با نفوذی ها و مروجان بی دینی به گزارش علم عدل معاون اول قوه قضائیه تاكید كرد: امروز باید با نفوذی ها و افرادی كه به حقوق مردم تعدی می كنند و درصدد رواج بی دینی، بی فرهنگی و بی تفاوتی هستند به شدت برخورد كرد.



به گزارش علم عدل به نقل از مهر، حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای ظهر شنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس كل جدید دادگستری گیلان كه در سالن همایش های امام خمینی (ره) این سازمان انجام شد با اشاره به دوران خلافت حضرت علی (ع)، اظهار نمود: صیانت از بیت المال به ویژه توسط كسانی كه در امر حكومت هستند، گرامی داشتن مردم توسط كارگزاران نظام همچون موارد مورد تاكید حضرت علی خطاب منصوبین و مدیران است.
معاون اول قوه قضاییه با اشاره به اینكه غلط است بگوییم كاری به جهنم و بهشت رفتن مردم نداریم، اضافه كرد: بنا به فرمایش امیرالمومنین مسئولان علاوه بر تامین امنیت، آرامش، توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در امتداد رسیدن مردم به كمال و دین مسئول هستند.
وی رعایت عدالت، بی طرفی و توجه به اصول و ضوابط قضائی بدون واهمه داشتن از حكم را از مهم ترین مواردی دانست كه باید توسط مسئولان قضائی مورد توجه قرار گیرد و اظهار داشت: امروز تمام این موارد جزو ضوابط انقلاب ما است.
حجت الاسلام محسنی اژه ای با اشاره به مال اندوزی برخی افراد از بیت المال، بیان كرد: امروز باید با نفوذی ها و افرادی كه به حقوق مردم تعدی می كنند و درصدد رواج بی دینی، بی فرهنگی و بی تفاوتی هستند به شدت برخورد كرد.
وی افزود: وجود این افراد كه با پولی كه مال مردم است در جامعه صاحب جایگاه و پایگاه می شوند و چوب زور بالای سر می شوند و در تمام دستگاه ها نیروها را به فساد می كشاند، به شدت به جامعه لطمه می زنند.
معاون اول قوه قضاییه با تاكید بر اینكه باید تلاش و انگیزه كافی برای مبارزه با این افراد داشته باشیم و بی تفاوت از كنار آنها رد نشویم، اضافه كرد: باید با مال اندوزی این افراد و مقابله با هنجارشكنان و كسانی كه ارزش های مردم انقلابی و دینی را زیر پا می گذارند قاطعانه برخورد شود.
وی با اشاره به اینكه محور كار مدیران تكلیف است، اظهار داشت: احمد سیاوش پور مدیركل سابق دادگستری گیلان بدلیل خدمات باارزش و تجربه از این پس در در دیوان عالی كشور خدمت خواهدنمود.
حجت الاسلام محسنی اژه ای با اشاره به درصد بالای پرونده های ورودی در دادگستری استان گیلان و ماندگاری كوتاه تر این پرونده نسبت به میانگین كشوری، بیان كرد: این تعداد ورودی پرونده ها زیاد است و باید دستگاه های اجرایی با یك شورای حل اختلاف برای صلح و سازش ایجاد شود.
وی با اشاره به اینكه بیشتر پرونده های كیفری شامل سرقت، توهین، ضرب و جرح عمدی و غیر عمدی است، اضافه كرد: باید از ظرفیت استانداری، شورای شهر، امام جمعه برای حل اختلافات بهره برد و پروندهای حقوقی و كیفری مربوط به دستگاه های دولتی درون دستگاه ها حل شده و پرونده قضایی تشكیل نشود.
محسنی اژه ای اشاره كرد: بازرسی كل كشور باید خیلی از موضوعات را قبل از تشكیل پرونده قضایی و در زمان مقرر تذكر دهد بعنوان مثال دادستان ها بعنوان مدعی العموم در ارتباط با تغییر كاربری، زمین و دریاخواری قبل از ساخت و ساز و دیواركشی ورود كنند.
معاون اول قوه قضاییه با تاكید بر اینكه بخش اعظم مشكلات و پرونده ها بدلیل عملكرد و عدم نظارت بانك ها است، اضافه كرد: بانك ها در ارتباط با اعطای تسهیلات و ضامن باید نظارت كامل بر روی افرادی كه تسهیلات را دریافت می كنند داشته باشند.
وی با اشاره به اینكه نباید ریشه ها را رها و تنها مردم را محكوم نماییم، اظهار داشت: بانك باید پیش از این كسی كه ۳۸هزار سكه خریداری و پول را از بانك دریافت كند بررسی های لازم را انجام دهد.

1398/05/27
13:28:40
5.0 / 5
4792
تگهای خبر: پرونده , حكم , خدمات , دادستان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
حقوق و وكالت، مشاوره حقوقی آنلاین و خدمات وكالتی
alameadl.ir - حقوق مادی و معنوی سایت علم عدل محفوظ است

علم عدل - وکالت و حقوق علم عدل

حقوق و وکالت